14 napos pénz visszafizetési garancia

 

Ha kézhezvétel után úgy döntesz, hogy mégsem kéred a termékeket, lehetőséged van indokolás nélkül elállni a vásárlástól. Erre a 17/1999. kormányrendelet ad lehetőséget.

Kérünk, hogy az átvételt követően 14 munkanapon belül jelezd nekünk e-mailben vagy telefonon ha az átvett termékeket szeretnéd visszaküldeni.

A visszaküldés költsége Téged terhel.
A visszaküldött termék állapotát a visszaérkezést követően megvizsgáljuk, majd árát visszautaljuk Neked, vagy kérésednek megfelelően az összeget levásárolhatod webáruházunkban.

Kérjük hogy a küldeményt ne utánvéttel küld el részünkre, ezeket a csomagokat nem áll módunkban átvenni. A termékeket lehetőség szerint ajánlott küldeményként juttasd vissza a címünkre, hogy biztosan megérkezzen.

 

Sérült termékek cseréje:

Ha termék felbontása után derül ki, hogy sérült, és ez a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett a terméken, akkor cserelehetőséget biztosítunk.

Amennyiben a raktárunkon ugyanolyan termék megtalálható, vagy külföldi beszállítónktól beszerezhető, a sérült termék helyett másikat tudunk küldeni. Ha ez nem megoldható árát visszautaljuk neked, vagy értékét levásárolhatod webáruházunkban.
 
 
Kérjük hogy csere esetén is a küldeményt lehetőleg ajánlott küldeményként juttasd vissza nekünk. Utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni.
 

Hibás teljesítés:

Hibás teljesítés esetén szavatosságra, jótállásra vonatkozó igényedet a Ptk-ban és a 49/2003 (VII.30) GKM rendeletben foglaltak szerint kezeljük.

 

Fogyasztóvédelem:

A fogyasztóvédelemmel kapcsolatos jogszabályok és információk a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (www.nfh.hu) honlapján érhetőek el. 

Az itt nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.S.) számú Korm. rendelet szabályai az irányadóak.

 

Amennyiben Felhasználó élni szeretne elállási jogával, annak jelzését megteheti Szolgáltató elérhetőségeinek valamelyikén írásban (akár a mellékelt adatlap segítségével), vagy telefonon.

Kérem olvassa el részletesen az ÁSZF -et is.

 
Kérjen ingynes visszahívást
Adja meg mobilszámát.
Szakértőnk néhány perc
műlva hívni fogja

*Mobilszám:
Kérdezzen szakértőnktől
*Az Ön neve: *E-mail címe: *Telefonszáma: *Kérdés tárgya: *Kérdés szövege:
12 ok, amiért itt érdemes műfüvet vásárolni:
Műfű jellemzők

Blog, hasznos infók