Művirág - Műnövény

Művirág szálas és művirág csokor. Élethű, pozsgás művirágok, műnövények, amelyekkel szebbé tehetőek a mindennapok. A művirág csokrok számtalan előnnyel rendelkeznek. Hosszú élettartamúak, élethűek, megszólalásig hasonlítanak a valódi virágokhoz. Sosem hervadnak el és a szezonális virágok is egész évben díszíthetik a helyiségeket. A művirágok ráadásul olcsóbbak is, mint az igaziak.

Nézet:
Sorrend:
 
Nézet:
Sorrend:

Művirág rendelés webáruházból, kényelmesen, akár másnapra.

Valósítsd meg a legszebb ünnepi hangulatot egy szép művirág csokorral. Rózsa, dália, százszorszép, orchidea, szegfű. Mind mind a legnépszerűbb, legszerethetőbb virágokhoz tartoznak. Válogass a művirág kollekcióink között és rendeld házhoz a kedvenc virágaid. 

Egy szép, élethű művirág csokor nem csak otthonainkat hozza örömteli, vidám és boldog hangulatba. Az olyan közületi helyeken, mint a rendelők, szállodák, apartmanok, éttermek, recepciók, stb. pompás, kedves hangulatot idéznek elő. 

Hová tegyem a művirágot?

A művirágban az a jó, hogy a legzordabb, legsötétebb helyiségekben is élethűek maradnak. Azonban ne feledkezzünk meg arról, hogy valódi virág benyomását keltsük vele. A művirággal akkor érsz el maximális jó hatást, ha az igazi virághoz hasonlóan bánsz. Azaz, oda tedd a művirágot, ahová az igazit is tennéd. Ne tedd fel a legmagasabb polcra a művirágcsokrot, hiszen ott nagy valószínűséggel az élő virág sem sokáig bírná. Sokkal jobb helye lehet az étkezőasztal közepén, vagy a komódon. 

A művirágot időnként le kell porolni. Vedd ki a vázából a művirág csokrot és zuhanyoztasd le. Kicsit csepegtesd le róla a vizet és már teheted is vissza a vázába. Tündöklő és ámulatba ejtő, friss virághoz fog hasonlítani. Egy szép művirág csokor színesebbé, barátiasabbá, hangulatosabbá teszi a helyiségeket. 

Egy elegáns szállodai szobában is jól mutat, s rögtön megnyugszunk, amikor fáradtan belépünk ide és megpillantjuk a szép, hangulatos virágcsokrot. Az éttermekben is egyre több helyen találkozhatunk a pulton és az asztalokon szintén elhelyezett szép, élethű művirágokkal. Manapság már nem tekintünk úgy ezekre a művirágokra, mint régebben. A mai modern művirágok sokkal minőségibbek, szebbek, élethűbbek mint annó.