Műfű közterületre

A kültéri műfű közterületre egyre népszerűbb. Rengeteg vizet és energiát spórolunk meg vele a bolygónak. 

Az utóbbi években egyre népszerűbbé vált a műfű közterületre való felhasználása is. A minőségi, modern és innovatív műfüvek tárháza erre a területre is igen széles.
Akár 40 mm-es, sűrű, tömör szálú műfű tekercs is alkalmazható erre a nagyforgalmú, nagy igénybevételű környezetben, mely minden parkot és közterületet megszépít. A közterületi műfű könnyen összetéveszthető a természetes fűvel, hiszen nagyon természetes és élethű látványa szemet gyönyörködtető. 

A műfű közterületre továbbá miért jó választás?

Mert sohasem kell locsolni, öntözni, nem kell méregdrága öntözőrendszert telepíteni a parkba, nem kell nyírni, gyomirtózni, műtrágyázni. Az mégis állandóan, az év minden napján tökéletesen örökzöld és természetes látványú szépségével minden arra járót lenyűgöz.
A közterületi műfű gondozásmentes, mellyel minden park, sétány, tér, játszótér, kultúrpark, korzó, liget, sétány és minden közös tulajdonban lévő terület széppé, tisztává és rendezetté varézsolható. 
A közterületi műfű vízáteresztő, UV álló, tartós, ellenálló, gyerekbarát, állatbarát, tűzálló és valósághű. 

A közterületek karbantartása sok pénzt és időt igényel. Minőségi műfűvel ez mind megspórolható. 
 

 

 Kérj helyszíni felmérést és segítünk a legoptimálisabb technológiát kiválasztani. Segítünk a talajrendezésben és a komplett kivitelezésben - műfű lerakásban, burkolásban.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Műfű lerakás árak mindig friss akciókkal.

A közterületi műfű telepítése, tehát a műfű burkolás ezen a területen is megoldható. A műfűvel könnyű dolgozni. Bárhová letehető, hidegburkolatra és földre is. Minden parkot megszépíthet az örökzöld és gondozásmentes műfű pázsit. 
A befektetett idő, pénz és energia hamar megtérül, hiszen a műfű telepítése jó beruházás. A végeredmény után 10-15 évig nincs vele teendő. 
Olyan parkban, közterületen, ahol ráhullik a falevél, azt csak le kell róla seperni, vagy összegereblyézni, de más munka nem jár vele. 

Az élethű és az örökzöld jelző mellett illik még rá a környezetbarát is. A szintetikus műfű azért környezetbarát, mert kevésbé terheli meg a bolygónk erősorrásait. Sem öntözővíz, sem műtrágya, sem gyomirtó, sem pedig áram nem kell ahhoz, hogy mindig szép, élethű, rendezett, tartós, puha és minőségi modern kertünk lehessen.

Az innovatív kertépítés hozománya a 100%-ig újrahasznosítható modern műfű. Sok műfű pedig már maga is újrahasznosított szintetikus anyagból készül, mert bolygónk leterheltsége arra ösztönöz minket, hogy mindent újrahasznosítsunk, amit csak lehet. Nincs ez másként a műfűvel sem.

A közterületi műfű egész évben kielégíti a használói igényeket. Nincs kiégett, megsárgult, foltos, sáros park, hanem mindig szép, gyönyörű zöld műfüves terület. Mindegy, hogy tűző nap, vagy árnyékos rész, a műfű mindenhol ellenáll a megpróbáltatásoknak. A gyepszőnyeg állandó karbantartása nem kis feladat. Tartós és minőségi műfűvel azonban erre többé nincs gond.

A közterületi műfű lerakása tavasztól őszig lehetséges. A Zöldműfű.hu webáruház vállalja kis- és nagy területek, parkok, sétányok, stb. műfűvel történő burkolását.