Műfű a játszótérre

Modern műfű játszótérre. Biztonságos, higiénikus környezet iskolákban, óvodákban, közterületeken és otthon a kertben is.

Műfű játszótérre kültéri használatra. Gyönyörű zöld szőnyeg a gyermekek talpai alá. A minőségi, holland műfű pázsit a legjobb választás játszóterekre is. Telepítése, ha professzionális, hozzáértő csapattal történik, akkor gyerekjáték. Kertrendezésre, műfű telepítésre szakosodott csapatunk például az egész ország területén vállalja óvodák, iskolák játszótereinek műfüvesítését.

A műfüves játszótér mindenki javát szolgálja. Egy ilyen terület nem igényel több öntözést, az öntözőrendszer meghibásodásától és méregdrága javíttatásától nem kell tartani, mivel nem is lesz rá többet szükség. Nem kell fűnyíróra sem költeni, vízszámlára és áramszámlára sem. Az élethű, szép műfű játszótérre lett tervezve. Egészen hosszú szálú, 60 mm-es típus is választható, nem csak zöld, hanem lila, kék, sárga, róózsaszín, bordó és egyéb színekben is. 

Szeretnéd megadni gyermekeidnek a legjobbat? Akkor jó helyen jársz, ha a játszóterüket szeretnéd a legmagasabb színvonalon megépíteni, hiszen műfű játszótérre kínálatunk nagyon jó minőségű, könnyen tisztítható és biztonságos teret biztosít ahhoz, hogy gyermekeid jó érezzék magukat és te is nyugodt környezetben tudd őket.

A por, a sár és a kosz rögtön feledésbe merül, ráadásul nagyon magas komfortérzetet biztosít használóinak, hosszú éveken keresztül. Műfű játszótérre, hibátlan talajrétegrend kialakítással. Miért fontos ez? Mert a tökéletes végeredmény alapja a megfelelő rétegrend kialakítása. Ezzel lesz jó vízelvezető és fix a műfű pázsit a játszótéren is. A műfű szőnyeg hátoldala vízelvezető kialakítású, általa pedig a hirtelen lezúduló esővíz sem áll meg rajta, hanem a rétegrenden keresztül lesz elvezetve a csapadék. 

A  műfüvet fixálni is kell, a műfű tekercs legurítása során. Ezze különböző lehetőségek vannak: Műfű tüske, ami inkább a sarkok rögzítéséhez kell. Műfű illesztőszalag a műfű tekercsek illesztéséhez. Ez azért kell, hogy a két műfű tekercs egymás mellé helyezése után ne lehessen látni, hogy két darabból áll a pázsit, viszont nagy területet csak 4 méter széles tekercsekkel lehet műfűvel burkolni.

Hidd el, érdemes változtatni, ne csak a saját életed könnyebbíts a gyep gondozás elfelejtésével, hanem hogy a gyermekeid is igazán jól érezzék magukat a szülői házban és egészségesen, önfeledten tudjanak játszani, sportolni a játszótéren.Kérj helyszíni felmérést és segítünk a legoptimálisabb technológiát kiválasztani. Segítünk a talajrendezésben és a komplett kivitelezésben, műfű lerakásban, burkolásban. Műfüvet telepíteni könnyedén, profi csapattal.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Műfű játszótérre, a biztonságos megoldás.  Az ország egész területén vállaljuk a műfüves játszóterek elkészítését!

A műfű pázsit nem csak a teraszon, udvaron, erkélyen, kertben, sportpályán, hanem játszótéren is tökéletes a gyermekek zavartalan kikapcsolódásához. 

Sajnos a valódi fű a játszótereken sincs kímélve, ahol a csúszdák előtt és a sűrűn használt területeknél kikopik és esőzés után csak a sáros, száraz időben pedig a poros talaj köszön vissza a gyerekek ruháján. Nem higiánikus, nem tiszta és nem is olyan biztonságos, mint a holland szíintetikus, vízálló gyepszőnyeg. 

A műfű játszótérre modern, puha, biztonságos játszófelületet ad. Webáruházunkban forgalmazott holland műfüvek minőségi, élethű, tartós, ellenálló. Káros, mérgező anyagokat nem tartalmaznak műfüveink, ez az ovis és iskolás használatnál méginkább fontos tulajdonság. 

Teljesen UV rezisztensek, ami azt jelenti, hogy a tűző, erős napsütésnek ellenáll, az nem fakítja ki, nem égeti ki a műfű szálakat. Ezáltal akár 10 évig is tökéletes, örökzöld pompájában tündököl majd nekünk és gyermekeinknek e szép, élethű műfű. Gyermek- és állatbarát műfüvekkel büszkélkedhetünk, mert mi is azok vagyunk és ezt az irányvonalat képviseljük. Ha kis baleset történne a háziállataink által, azt slaggal, vízsugárral letisztíthatjuk a műfű gyepről. 

A műfű játszótérre továbbá azért is jó választás, mert UV rezisztens tulajdonságának betudható még az is, hogy nem forrósodik fel nyáron. A kisgyermekek talpai érzékenyek, kis vékony bőrükre jobban kell vigyázni, mint a felnőttekére és ha mezítláb szaladgálnak rajta, azt biztonságosan tehetik. Egy óvoda és egy iskola azért van, hogy vigyázzanak gyermekeinkre, amíg mi azt nem tehetjük meg napközben. A műfüves játszótéri udvar biztonságos számukra. 

A modern világ és élethelyzetünk sajnos a globális katasztrófa felé közeleg. A Föld felmelegedése és a sajnálatos következményei egyre inkább fenyegetnek minket. Földünk erőforrásai is fogyóban vannak, meg kell tanulnunk takarékoskodni a vízzel és az árammal is. A műfüves telepítés segít ebben, hiszen nem kell hozzá használnunk semmilyen energiaforrást. Víz és áramszámla, gyomirtószerek használata nélkül is tökéletes lesz sok-sok éven keresztül. A globális felmelegedés egyik következménye az időjárás kiszámíthatatlansága. A profi módon telepített műfű megbirkózik a hideg-meleg-esős-viharos időjárással is. 

Válaszd ki az élethű, puha, tartós műfű pázsitot és legyen a műfű játszótérre a következő projekt, amit megvalósítasz a gyermekek érdekében. 
Nehéz a választás? Kérj ingyenes műfű minta csomagot.