Műfű lerakás videó

Műfű lerakása szakszerűen

Műfű lerakása szakmai csapattal és műfű lerakása házilag.
Mindkettőben segítünk, hívjon telefonon: 
+36 (30) 3375-363

A műfű szőnyeg lerakása minden területnél egyéni és eltérő. Van, hogy a műfű telepítés nem igényel nagy hozzáértést és van, hogy egy nagyobb beruházásnál csak szakemberek bevonásával valósulhat meg.
A Zöldműfű.hu webáruház azért van, hogy segítsen a modern műfű iránt érdeklődőknek akár egy kis családi ház kültéri kertjéről és udvaráról van szó, akár egy hatalmas szálloda sportpályáját szeretné műfüvesíteni. A szép zöld műfű szőnyeg minden kert tökéletes látványeleme, melyet mindannyian megérdemlünk. Megérdemeljük a szép környezetet és a műfüvek által a maximális kényelmet is. Ez a típusú nem csak a kertre, de a teraszra is ideális. 
A kertben ez a gyönyörű pázsit nem terem magától. Telepítése igényel némi szakavatottságot.
A terasz esetében már más a helyzet, mert ott van szegély és aláépítményre sincs szükség. Egy kis terasz műfüves burkolásának kellékei: műfű tekercs, kétoldalas műfű ragasztószalag.

Egy nagyobb komplexum környezetének műfüves telepítése viszont már ettől sokkal nagyobb falat. 

Hogyan zajlik egy műfű lerakás szakszerűen?

  • Tereprendezés: földkitermelés, 10-12 cm mélységig, szintezés, szegélykő lebetonozása, talaj tömörítése vibrációs géppel.
  • Ágyazat készítés: 3 különböző méretű kavics, murva kiszórása, alul a nagyobb méretű, felül a kisebb méretű. A kavicsokat ezután vibrációs géppel tömörítjük, majd szintezzük. 
  • Műfű burkolás: leteríthetjük a műfű tekercseket, amely 2 méter széles vagy 4 méter széles lehet. Sokszor kell a műfű tekercset szabni, például fák köré és nagyon sokszor nem szögletes a terület,
    így igen alapos és precíz kezek szükségesek a műfű szabáshoz. A műfű széleket tüskézni kell, az illesztéseket pedig ragasztani. A műfű illesztés után kvarchomok kerül a műfű szőnyegre 1-2 cm vastagon. Ez tartja majd meg a szálakat, hogy élethű legyen és ne tudjon lelapulni. 

Természetesen a fenti példa nem vázolja az összes munkafolyamatot, hanem csak nagyvonalakban ábrázolja a műfű lerakás alapjait. Az élethű, szép, modern, puha, minőségi holland műfű megválasztása is nagyban befolyásolja a kapott végeredményt. Minél élethűbb, minél zöldebb és minél puhább az, annál szebb lesz, főleg egy nagy terület burkolása során a látvány. 

A műfű burkolás hatalmas kereslete az idei évben a medence köré lett a legnagyobb. Rengeteg új ház épült az elmúlt időszakban, s a medence szerencsére hazánkban is egyre több háznál van kiépítve, ami már egyáltalán nem mondható luxusnak napjainkban. Medence köré pedig a holland műfű szintén gyönyörű, impozáns látványú. 

Felsorolni is nehéz, hogy mely területekre alkalmazható már a műfű. A legkisebb erkély és a legkolosszálisabb létesítmények, kültér és beltér, extrém falburkolat, sportpályák, játszóterek, világcsúcs teniszpályák és rengeteg más területen is dolgoztunk már művűfel. Lehet teljesen letisztult, rendezett, vagy bohéman és csillogóan luxus környezet a birtokunkban, a műfű mindenhol helytáll. 

Ha műfűről van szó, mi segítünk. Keressen bizalommal, ha a műfű lerkása fejtörő megpróbáltatásokat gördít eléd.

Kérjen helyszíni felmérést és segítünk a optimális technológiát kiválasztani! Segítünk a talajrendezésben és a komplett kivitelezésben - műfű lerakásban, burkolásban.