Műfű a kertbe

Műfű kertbe? Igen! Fedezz fel egy új korszakot a kertrendezés világában, gyönyörű és mindig friss hatású zöld műfű kollekcióinkkal, hogy minden udvaron töltött perc önfeledt és kényelmes érzést nyújtson. He szeretnél hosszú ideig megszabadulni a fűnyírástól és a gyep gondozásától, akkor az örökzöld kerti műfű neked lett kitalálva.

Miért választanád a mókuskereket, melybe minden hétvégén belekerülsz? Ha valódi fű van a kertben, azt bizony 7-10 naponta nyírni kell, hogy szép legyen. A holland műfű pázsit azonban megmutatja, milyen az, amikor csak élvezni kell a kerted szépségét és kényelmét. Töltődj fel saját kertedben. 

A kert műfű kültéri használatra lett kifejlesztve, ez a szép zöld műfű szőnyeg minden kert megszépítője. A műfüves kertépítés előnyei közé tartozik, hogy nem kell többé füvet nyírni és a méregdrága öntözőrendszer, valamint a vízszámla, áramszámla is elfelejthető. Helyette pedig egy szép modern kert az ajándék. A műfüvek legjobbja a holland szintetikus műfű, melyet webáruházunk kínálatában megtalálsz 2 méter széles és 4 méter széles műfű tekercs típusban is. Nyilván egy nagyobb területnél szebb lesz a végeredmény, ha 4 méter széles műfű tekercsek vannak leterítve.

A műfű pázsit telepítése nem olyan bonyolult, mint elsőre gondolnánk, de ha bizonytalan kézzel és gondolatmenettel fognál hozzá, inkább bízd szakemberekre.

Képzeld el, hogy mindig ápolt, simára nyírt gyepre léphetsz udvarodon és télen–nyáron egyaránt szép kerttel büszkélkedhetsz. Minden nyári bográcsolás, vagy téli hógolyózás egy pompás, sima gyepen valósulhat meg úgy, hogy nem kell előtte állandóan a kert gondozásával foglalkoznod. A műfű telepíthető fatörzsek, kutak, bográcsozók, medencék köré is, hiszen olyanra szabható, amilyenre csak szeretnénk. Az árnyékos, napfényt nem látott területeken a fű csak foltos, hiányos és sajnos nem szép. A műfű telepítés lehetőséget teremt arra, hogy a legreménytelenebb területek is örökzöldek legyenek.

A kerti pázsit műfű kínálatunk tökéletes választás minden kertes házba, akár nagycsaládosoknak, akár egyedülállóknak, hiszen rengeteg terhet vesz le élvezője válláról.Kérj helyszíni felmérést és segítünk a legoptimálisabb technológiát kiválasztani. Segítünk a talajrendezésben és a komplett kivitelezésben - műfű lerakásban, burkolásban.
Tel.: +36-30337-5363.  Email: info@zoldmufu.hu

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Műfű kertbe, a Zöldműfű.hu webáruházból. Az ország egész területén vállaljuk a műfüves kertek, teraszok elkészítését!

Webáruházunkban kültéri és beltéri műfű is rendelkezésre áll. A holland műfű minden típusa, rövid és hosszú szálú gyep is elérhető. Nem csak zöld, hanem színes műfű gyep is megtalálható a széles skálánkon. Kék, narancssárga, piros, lila, citromsárga, barna, stb. Az óvodák, iskolák népszerű műfüvei a színes műfüvek, melyekkel okos játszóterek alakíthatóak ki.

A kültéri zöld műfű szőnyeg minden kert megszépítője. A műfüvek térhódítása a sok innovatív technológia által nyert utat magának. Minden holland, minőségi műfű gyönyörű, szép és modern kert birtoklója. A műfű a kert mellett teraszra is ajánlott, ha fontos a kényelem és a gyönyörű látvány. A minőségi pázsit megváltoztatja az életét annak, aki a telepítés mellett dönt, mert rengeteg szabadidővel ajándékozza meg tulajdonosát. 

Miért éri meg telepíteni a műfüvet?

Akár egy modern újépítésű házról van szó, akár egy régi típusú házról, ez a típusú gyepszőnyeg csak a javunkra válik. Ha állandóan árnyékos az udvar és a kert, nem nő szépen a valódi fű, vagy csúnya foltos a napfény hiánya miatt, a holland műfű pázsit a segítségünkre lehet. Az ilyen élethű műfű ellenáll minden időjárási körülménynek. 

A műfű kertbe elég sokoldalú felhasználással lehet szolgálatunkra. Medence köré és alá, játszótér alá, a házikedvencek és a gyermekek kényelme érdekében mindenképpen megéri. Kert, erkély, terasz, műfűvel öröm az élet otthon. A sport szerelmesei pedig a kertben saját focipályát, teniszpályát, röplabdapályát alakíthatnak ki. Ehhez akár a külön sport műfű kategória is segítségre lehet, ahol gyönyörű, élethű, ellenálló, vízálló sport műfüveket találsz. 

A szintetikus műfű a modern kertépítés élethű, minőségi kelléke. Műanyag, ámbár mégis puha, szép, biztonságos és környezetbarát, mert innovatív technológia által jött létre. Előnye, hogy tartós, akár életre szóló gyönyörű kerted lehet általa.

Ez a típusú gyepszőnyeg a környezettudatos gondolkodókat is elcsábíthatja, ha egy kicsit jobban belegondolnak a hatásaiba. Ha azt vesszük alapul, hogy a műfű nem igényel egy csepp vizet sem, de még az áramforrást sem merítjük vele, a műtrágyáról nem is beszélve. Ezek egyikére sincs szükség, amikor a műfű kertbe kerül.

Nincs tehárt többé fűnyírás, nincs többé gyomirtás, műtrágyázás, nincs méregdrága és energiaigényes, vízigényes öntözőrendszer. Helyette van egy tökéletes, mindig rendezett, mindig frissen nyírt látványű, örökzöld műfüves kertünk. 

A műfűvel borított területen nem áll meg a hirtelen lezúduló esővíz, ettől sem kell tartani. Vízelvezető hátoldala és a megfelelően kialakított talaj rétegrend elvezeti a nagy mennyiségű vizet is. 

A Zöldműfű.hu webáruház segít a komplett kivitelezésben is, ha arra van szükség. Tudunk küldeni ingyenes műfű minta csomagot is, mert tudjuk, hogy látatlanban nem könnyű kiválasztani a rengeteg műfű közül a legszebbet, legpuhábbat, legtökéletesebbet. Ehhez csak annyit kell tenni, hogy felhív minket a 06305092418-as telefonszámon és megkéri az ingyenes műfű minta csomagot.

Műfű kiegészítőink is vannak, például kétoldalas műfű ragasztószalag, műanyag vödrös ragasztó, vagy műfű tüske, de kétkomponensű műfű ragasztó is rendelhető annak, aki saját kezűleg szeretné telepíteni a műfüvet otthonában.