Műfű vendéglátóknak

Műfű éttermek teraszára, szállodák, hotelek, panziók, apartmanok területére.

Nagyon fontos, hogy olyan helyen tudj sok időt tölteni, ahol jól érzed magad. Az is lényeges szempont, hogy ügyfeleid is jól érezzék magukat, ha üzlethelyiségedhez érnek. Egy természetes hatású, tökéletesre nyírt szálhosszúságú üzleti műfűvel elérheted azt, amire az ügyfeleid igazán vágynak.

Rendezett és szép látványt nyújt egy ilyen műfű, hiszen hosszú távú, jó befektetés a minőségi műfű vásárlása. Ha szeretnéd jól érezni magad üzlethelységedben, és azt szeretnéd, hogy más is így érezze magát, akkor ne habozz, hiszen rengeteg időt, energiát és pénzt spórolhatsz a műfű burkolattal.

Kiváló választás vendéglátói egységed udvarának beparkosításához, hiszen gyönyörű hatást és kényelmes érzést biztosít minden vendégnek. Csodaszép környezet és komfortos érzés, ahová visszavágynak a vendégek, hiszen olyan miliőben töltötték pihenésre szánt idejüket, ami valóban feltöltötte őket. Jó érzéssel távoznak és jó hírét viszik a vendéglátók odafigyelését. 

A vendéglátó műfű hotelbe és étterembe is zseniális, de minden egyéb terület tökéletes alapja. 
A műfű falra is tehető, ha valami igazán egyedit álmodnál meg éttermedbe, a Zöldműfű webáruház megvalósítja azt. 

Kérj helyszíni felmérést és segítünk a legoptimálisabb technológiát kiválasztani. Segítünk a talajrendezésben és a komplett kivitelezésben - műfű lerakásban, burkolásban.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Műfű kertbe, étterem teraszra.

Nagyvárosban is lehetőséget teremthetünk arra, hogy vendégeink a természetesség, a gyönyörű zöld és a lenyűgöző elegancia hatalmába kerüljenek. A vendéglátó műfű alkalmas kültéri és beltéri használatra is. Pazar élménnyel gazdagíthatjuk a vendégeinket, ha puha, dús, sűrű és hosszúszálú, élethű, örökzöld műfű szőnyeg van a talpaik alatt.
A műfű egy vendéglátóegység esetében a terasz és a kert megszépítője is lehet. Teraszra alkalmazva ez a típusú gyep teljes egészében gondozásmentes.
Az általunk forgalmazott belga és holland műfű pázsit telepítése a hidegburkolaton játszi könnyedséggel elérhető. A műfű hidegburkolatra telepíthető a legkönnyebben. Amennyiben mégis szakszerű segítségre lenne szüksége, keresse fel ügyfélszolgálatunkat. A műfű telepítése és kivitelezése is rendelkezésre áll, a műfű értékesítés mellett, vásárlóink és megrendelőink számára. 

Az olcsó műfű nem mehet a minőség rovására. Webáruházunkban az akciós műfű is minőségi, tartós és ellenálló. Hotel erkélyre, étterem teraszra, szállodai kertbe és megannyi területre igényes és modern burkolati lehetőséget kínál a vendéglátóknak. A hosszú szálú műfű a legszebb és legélethűbb pázsit. A 40 mm-es és az 50 mm-es műfű szálai közelről is megtévesztésig hasonlítanak az igazi gyepre. 
Az éttermi műfű, vagy vendéglátó műfű tisztítása nem nagy munka. Elegendő zárás után, amikor a vendégek távoztak, enyhén felporszívózni, vagy átseperni egy seprűvel. Ha szükséges, akkor pedig slaggal, vízzel is nyugodtan tisztítható a műfű szőnyeg. 
A műfű vendéglátóhelyre azért is jó választás, mert állatbarát, így egy teraszon lehetőség nyílik ilyen terület kialakítása is. 
A műfű étterem teraszán azért is jó, mert nem jelent gondot neki az asztalok és székek súlya. Ezek a modern, memóriaszálas műfüvek nem lapulnak le.

Ne késlekedjen! Valósítsa meg még idén étterme, szállodája, panziója és az Ön saját álmát és teremtsen vendégeinek impozáns, kényelmes környezetet.