Garancia

Elállási jog - Pénz visszatérítés

Ha kézhezvétel után úgy döntesz, hogy mégsem kéred a termékeket, lehetőséged van indokolás nélkül elállni a vásárlástól.. Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Jelen tájékoztató hiányában jogosult Fogyasztó 1 év elteltéig gyakorolni az elállási jogát. 

Kérünk, hogy az átvételt követően 14 napon belül jelezd nekünk e-mailben vagy telefonon ha az átvett termékeket szeretnéd visszaküldeni.

A visszaküldés költsége Téged terhel.
A visszaküldött termék állapotát a visszaérkezést követően megvizsgáljuk, majd árát visszautaljuk Neked, vagy kérésednek megfelelően az összeget levásárolhatod webáruházunkban.

Kérjük hogy a küldeményt ne utánvéttel küld el részünkre, ezeket a csomagokat nem áll módunkban átvenni. A termékeket lehetőség szerint ajánlott küldeményként juttasd vissza a címünkre, hogy biztosan megérkezzen.

 

Sérült termékek cseréje:

Ha termék felbontása után derül ki, hogy sérült, és ez a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett a terméken, akkor cserelehetőséget biztosítunk.

Amennyiben a raktárunkon ugyanolyan termék megtalálható, vagy külföldi beszállítónktól beszerezhető, a sérült termék helyett másikat tudunk küldeni. Ha ez nem megoldható árát visszautaljuk neked, vagy értékét levásárolhatod webáruházunkban.
 
 
Kérjük hogy csere esetén is a küldeményt lehetőleg ajánlott küldeményként juttasd vissza nekünk. Utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni.
 

Hibás teljesítés:

Hibás teljesítés esetén szavatosságra, jótállásra vonatkozó igényedet a Ptk-ban és a 49/2003 (VII.30) GKM rendeletben foglaltak szerint kezeljük.


Az itt nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.S.) számú Korm. rendelet szabályai az irányadóak.

 

Amennyiben Felhasználó élni szeretne elállási jogával, annak jelzését megteheti Szolgáltató elérhetőségeinek valamelyikén írásban (akár a mellékelt adatlap segítségével), vagy telefonon.

Kérem olvassa el részletesen az ÁSZF -et is.