Műfű kivitelezés, burkolás

Műfű burkolás, műfű kivitelezés, műfű telepítés, rétegrend kialakítás, szegélykövezés, betonozás professzionálisan.
Mindenben segítünk, hívjon bizalommal: +36-30-337-5363

Minden feladatot elvégzünk, ami a műfű burkolás és a tökéletes végeredmény eléréséhez szükséges és elengedhetetlen. Vállalunk kisebb és nagyobb kültéri és beltéri területek zöld műfű burkolási munkáját is. Legyen az egy kisebb terasz, vagy egy hatalmas sportpálya. Szállodák, hotelek, konferenciák helyszínei, de még filmforgatáshoz is biztosítunk minőségi, gyönyörű, élethű műfű szőnyeget. Műfű burkolás óvodák, iskolák, intézmények számára, minőségi, modern holland műfű azonnali leszállításával. Ha kert műfűről van szó és van egy rendhagyó ötlete, mi segítünk azt megvalósítani. Minőségi műfüvek széles választékával várunk. 

Ha az ötlet megszületett és tökéletes, tartós végeredményt szeretnénk, akkor a műfű burkolás némi szakértelmet követel, ezért célszerű hozzáértő szakemberre bízni a munkát. Elvégezzük a komplett fű kivitelezést a kitermelt föld elszállításától és a rétegrend kialakítástól kezdve, egészen az utolsó simításokig.

Azon a területen, ahol nem fix beton, hanem föld lesz a műfű alapja, komoly munkafolyamat előzi meg, míg a műfű szőnyeget leteríthetjük. Ki kell termelni a talajt legalább 10 cm mélységig, ezt el kell hordani. Kelleni fog bobcat a talaj tömörítéséhez. Szükség lesz a műfű határaihoz beton szegélyre. Kelleni fog többféle méretű murva, valamint kvarchomok is. Műfű kiegészítők, ragasztó, műfű tüske, illesztőszalag, stb. Akár 2 méter széles, akár 4 méter széles a műfű tekercs, a leterítéséhez is jó, ha van egy, (inkább kettő) szakavatott, biztos kéz. Nem mindegy ugyanis a szálirány, ha gyönyörű látványt szeretnénk a kertben.

Ha mostmár egészen biztos, hogy nem szeretnél Te magad belevágni a nagy munkába, keress minket bizalommal. Mi tudjuk mit csinálunk, hiszen a műfű burkolás a mindennapjaink része.

Sokféle műfű kültéri és beltéri használatra is rendelkezésre áll webáruházunkban. A holland műfű szőnyeg mindegyike alkalmas kert, terasz, erkény, udvar, stb. telepítésére. A Zöldműfű.hu vállal műfű burkolás és telepítés munkálatokat az egész ország területén, gyors határidővel. Az örökzöld gyep telepítése számunkra nem kihívás, mert értünk hozzá és mindenre fel vagyunk készülve.

Kérj helyszíni felmérést és segítünk a legoptimálisabb technológiát kiválasztani. Ha szükséges, segítünk a talajrendezésben és a komplett kivitelezésben - műfű lerakásban, burkolásban.

Küldj néhány fotót a területről, ahol mihamarabb szeretnél tiszta, igényes, puha, szép zöld műfüvön sétálni. A legjobb, ha kézzel lerajzolod a területet minél részletesebben, ahová elképzelted a műfüvet és odaírod az adatokat, a szélességet, hosszúságot. Csatold ezt a fotókkal együtt és küldd el e-mailben, mi pedig felvesszük veled a kapcsolatot.

Telefon: +36-30-337-5363
Email: info@zoldmufu.hu

 ElőtteUtána