Műfű sportpályára

Műfű focipályára? Nem számít újdonságnak. Már sok évvel ezelőtt alkalmazták, de az innovatív és modern, tökéletesített műfű napjainkban vált igazán lenyűgözővé.

A műfű focipályára való telepítése a legjobb döntés a fenntartóknak. Viszont már nem csak a focipálya, hanem teniszpálya és a multifunkciós sportpálya területein is népszerű.

Az elmúlt jó pár évben nagy teret hódított a kültéri műfüves sportpályák kialakítása, hiszen hamar rádöbbentek a pályák tulajdonosai és karbantartói, hogy sokkal kevesebb gondozást igényel, mint a hagyományos fűvel betelepített pályák. Nem kell füvet nyírni, se locsolni, se maggal szórni a ritka területek kiegészítése miatt, így rengeteg pénzt, időt, és energiát takaríthatnak meg.

A műfű kültéri és beltéri használatra is tökéletes, ha szép zöld műfű szőnyeg látványával szeretnél találkozni a mindennapok során. A kert és a focipálya műfűvel való telepítése megszólalásig olyan, mintha valódi fű lenne a talpaid alatt. A focipálya mellett ez a minőségi, örökzöld gyep a kertben is gyönyörű. A műfű pázsit telepítése pedig könnyedén, gyorsan történik a Zöldműfű csapattal. 

A műfüves focipálya népszerűsége töretlen. A Zöldműfű.hu webáruházban kizárólag élethű, szép, modern, puha, minőségi holland műfűvel találkozhatsz. 

Focipálya, tenisz, golfpályákra nincs jobb választás a sportpálya műfűnél. Nagyon fontos szempont, hogy aki használja, az is jobban fogja érezni magát egy állandóan szép, ápolt sportpályán, mint egy ritkás, megsárgult gyepen.

Ne habozz, ha magadnak és a sportolóknak is segíteni szeretnél, hiszen a sportpálya műfű minden igényt kielégít, ha biztonságos, költséghatékony és időtálló befektetést szeretnél tenni.

Kérj helyszíni felmérést és segítünk a legoptimálisabb technológiát kiválasztani. Segítünk a talajrendezésben és a komplett kivitelezésben - műfű lerakásban, burkolásban.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Műfű focipályára, sportpályára, a Zöldműfű.hu webáruházból. Az ország egész területén vállaljuk a műfüves focipályák, sportpályák elkészítését!

A műfű focipályára zseniális választás. A kültéri zöld műfű szőnyeg 2 méter széles és 4 méter széles tekercsekben kerül legyártásra. A műfű focipályára 4 méteres tekercsekkel lesz tökéletes látványú. A Zöldműfű webáruházban a holland műfüvek forgalmazása történik, mert a legjobb minőséget képviseljük, vásárlóink, megrendelőink elégedettsége számunkra a legfontosabb.

A holland műfű környezettudatos, rugalmas, kiemelkedő minőségű, kopásálló, UV rezisztens, tűzálló, jó vízáteresztő, csapadékelvezető képességű. A holland pázsit ára megfizethető, de egyébként is megtérül a befektetett és ráfordított ár, idő, energia. Holland pázsit árak között sok akciós műfű is fellelhető, érdemes ezért oldalunkat folyamatosan böngészni. 

A mű gyep, az örökzöld pázsit rengeteg szabadidőt fog adni telepítés után. Nem kell többé hetente nyírni a füvet, hogy szép legyen, nem kell öntözőrendszer használatát sem igénybe venni, hiszen egy csepp víz nélkül is hosszú évekig pompás zöld látvány tárul szemünk elé. Focipálya esetén ez egészen szenzációs változást jelent. Élethű és szép, igényes, tiszta, biztonságos focipályán rúghatják a labdát e sportágnak a szerelmesei. 

A modern, innovatív holland műfüvek igazi tartós, exkluzív típusnak számítanak. UV védelemmel ellátottak, nem fakítja ki színüket a tűző napsütés. Ellenállnak a hazai szélsőséges időjárási körülményeknek. Lehet -20 fok, vagy +30, a sport műfű tartós marad. 

A Zöldműfű.hu és a Műfűmester.hu csapata segít telepíteni a műfüvet focipályára is. Kertek, udvarok, játszóterek, teraszok és erkélyek mellett nagy beruházásokat is megvalósítunk, a legnagyobb focipálya sem jelent számunkra akadályt. 

A műfű szálmagasság széles választékát nyújtjuk. 10 mm-től 60 mm-ig áll rendelkezésre műfű focipályára telepítéséhez. 

Műfűvel kapcsolatban kereshetsz minket telefonon a 06305092418-as telefonszámon, illetve e-mailben az info@zoldmufu.hu címen. Tudjuk, hogy megannyi szép műfű közül nehéz választani kép alapján, ezért ingyenes műfű minta csomagot küldünk azoknak, akik szeretnék kézzel fogni, tapintani őket és az után döntést hozni. 

Várjuk megkeresésed, műfű focipályára telepítéssel kapcsolatban.