0 hozzászólás | 2016. február 17, szerda 15:16

Műfüvünk egyik legnépszerűbb felhasználási területe a szabadtéri gyermekjátszóterek. Akár legyen játszó terület az ön kertjében, az óvodában, otthon vagy az iskolában, műfű lehet a legtökéletesebb megoldás. A felület zöld marad, egész évben nem számít, milyenek az időjárási körülmények. Nincs többé sár vagy piszok, ami használhatatlanná tenné hetekre a játszóteret. Mind azoknak a gyerekeknek jó hír, akik használják, illetve a szülőknek is. A biztonság egy fontos szempont és ezért a kinti játszóterek ideális kombinációja, az hogy ha ütéscsillapító réteget használnak alatta.

0 hozzászólás | 2016. február 17, szerda 14:37

Az elmúlt években a szintetikus fűre jelentősen megváltozott. Ma kormányzati szervek és sport klubok sokkal nagyobb mértékben részesítik előnyben a füves sportpályákat, mint valaha, mivel már megbizonyosodtak azok előnyeiről. Másrészt tereprendezési célokból is jobban preferálják, mint például kertekbe, körforgalmakba és vasúti dekorációnak vagy akár tető borításnak, a műfű olyan előnyöket kínál, mint például kevesebb karbantartási igény, állandó természetes és zöld kinézet, lényeges energia és víz spórolás hosszabb távon nem beszélve a pénzügyi megtakarításokról.

0 hozzászólás | 2016. február 17, szerda 14:29

Az elmúlt években a műfű népszerűsége megemelkedett. Míg néhány évvel ezelőtt az emberek még nem tudták, hogy a műfű lehet a tökéletes megoldás akár a teraszon, ma már sokkal igényesebbek mind a megjelenés-, mind teljesítményben.

 

Kérjen ingynes visszahívást
Adja meg mobilszámát.
Szakértőnk néhány perc
műlva hívni fogja

*Mobilszám:
Kérdezzen szakértőnktől
*Az Ön neve: *E-mail címe: *Telefonszáma: *Kérdés tárgya: *Kérdés szövege:
12 ok, amiért itt érdemes műfüvet vásárolni:
Műfű jellemzők

Blog, hasznos infók