Műfű a teraszra

A kültéri műfű teraszra Önnek is tökéletes választás, ha mindig zöld látványra és maximális kényelemre vágyik.

Egy erkély és terasz akár fedett, akár fedetlen, gyönyörűen burkolható műfűvel is. Ez a modern megoldás lehetőséget teremt arra, hogy mindig tiszta, gondozásmentes, élethű és természetes látványú helyen töltsük a szabadidőnket. Ha Ön is sokat tartózkodik, vagy tartózkodna a teraszon, ha az rendezett lenne, akkor érdemes elgondolkodni a terasz műfű szőnyeg lehetőségén. Vízálló, UV rezisztens, fagyálló, állatbarát, gyerekbarát, szép és élethű.

A műfű egy nyitott, fedetlen terasz esetében is könnyen takarítható és ellenálló minden időjárási körülménynél. Télen is nyugodtan kint lehet, mert sem a fagy, sem a hó nem árt neki. Ha vastag hóréteg borítja, azt is nyugodtan lelapátolhatjuk és leseperhetjük róla. Az eső sem árt a műfű szőnyegnek, bátran ajánljuk tehát minden teraszra és erkélyre.

Hogyan történik a műfű telepítése terasz, vagy erkély esetében?
A műfű teraszra, járólapra és betonra is letehető, roppant könnyű módon. Hidegburkolatra a legkönnyebb műfüvet telepíteni. Amire szükség lesz: Műfű tekercs, ami méretre vágható egy éles szike, vagy olló segítségével is. Műfű ragasztószalag, ami a legolcsóbb kétoldalú ragasztószalag is lehet. Mérőszalag, a pontos és precíz méréshez. Ennyi az egész.
A terasz műfű telepítése biztos vagyok benne, hogy még Önnek sem jelenthet hatalmas kihívást.
A terasz, erkély, vagy télikert terület nagyságához segítünk kiszámolni a legopcionálisabb mennyiséget, ha nem szeretne sok felesleges leeső műfű szőnyeget, amit nem tud majd felhasználni.

Ha segítségre van szüksége, keressen minket bizalommal telefonon, vagy e-mailben. Telefonszámunk: 06303375363. E-mail címünk: info@zoldmufu.hu

Kérj helyszíni felmérést és segítünk a legoptimálisabb technológiát kiválasztani. Segítünk a talajrendezésben és a komplett kivitelezésben - műfű lerakásban, burkolásban.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Webáruházunk ezen kategóriájában különböző szálhosszúságú terasz műfű közül válogathat Ön is, de amit jó szívvel ajánlunk, az az Írisz, 50 mm-es, tömör, nagyon jó minőségű, pompázóan élethű és örökzöld műfű. Ettől az 5 cm-es szálhossztól nem létezik hosszabb szálú műfű. Ha igazán puha és minőségi, akciós műfüvet szeretne vásárolni, biztosan jó választás.

A műfű teraszra azért is jó megoldás, mert a kerti bútorok nem lapítják le. A memóriaszálas műfüvek ellenállóak. Tisztításuk teraszon porszívóval elvégezhető, így mezítláb, vagy zokniban is mindig tiszta felületen lépkedhetünk. Ha pedig esetleg a háziállat rápiszkít, azt vízsugárral letisztíthatjuk a műfű szőnyegről.

Akkor is jó választás a teraszra műfű, ha nagy igénybevételnek van kitéve. A műfű gyártók 8-10 éves garanciát vállalnak a műfűre, ez pedig elég konkrétum a hosszú élettartam szavatolásához. A minőségi műfű színe, minősége ugyanolyan marad hosszú évekig, mint új korában. Rátehetőek a virágládák, a kerti bútorok, napozóágy, a gyermekek játékai, hinta, csúszda és minden más, ami egy teraszon lenni szokott.

A műfű teraszra történő telepítése pofon egyszerű: megtisztítjuk a csempét, a betont, a járólapot, kiterítjük rá a műfű tekercset, majd a széleknél rögzítjük műfű illesztő szalaggal. Ennyi az egész, hidegburkolatra pillanatok alatt lehet telepíteni. Nincs szükség hozzá másra, csak a műfű tekercsre, mérőszalagra és műfű ragasztó szalagra, no meg két biztos kézre. 
A modern építkezések hozománya, hogy megszerettük a medencét. Jó hír, hogy a műfű medence köré és alá is telepíthető, mert nagyon ellenálló, minden körülményben megállja a helyét.

A bőrbarát és környezetbarát terasz műfű minden évszakban a javunkat szolgálja. Értékes vizet spórolunk vele, hiszen öntözni sohasem kell, a valódi fűvel ellentétben. Az örökzöld, gondozásmentes terasz műfű a legjobb választás a mai rohanó életben. Mostantól csupán élvezni kell a sok felszabadult időt és azt a családdal, barátokkal tölthetni.

Kérjen ingyenes műfű minta csomagot, hogy ki tudja választani a lehető legszebb, legpuhább műfüvet a teraszra.