Blog

Miért szép és praktikus a műfű a teraszon?

Zöldműfű
2020.02.26 17:19
Miért szép és praktikus a műfű a teraszon?

Az elmúlt években a műfű népszerűsége megemelkedett.


Míg néhány évvel ezelőtt az emberek még nem tudták, hogy a műfű lehet a tökéletes megoldás akár a teraszon, ma már sokkal igényesebbek mind a megjelenés-, mind teljesítményben.

Praktikus megoldás a műfű a teraszon több szempontból is.

Az első és legfontosabb szempont az, hogy amikor kilépsz a teraszodra, legyen az nagyon nagy vagy éppen kisebb, akkor egy nyugtató és felemelő természetes zöld fogad. A második szempont az, hogy ha éppen mezítláb lépsz ki, akkor kellemes érzés legyen rálépni, nem hideg-rideg hanem finom lágy tapintás lesz talpadnak.A következő szempontokat akár sorolhatom folyamatosan is: Könnyen kezelhető, jó vízelvezető – könnyen szárad, mutatós, szép. UV stabilizált. A kerti bútoraid alá is nyugodtan rakhatod. Gyerek-, és állatbarát, környezetbarát.

A  műfű a környezet által inspirált anyag, mely közel áll Hozzánk. Kevés a karbantartási igénye, állandó természetes és zöld kinézetet biztosít, lényeges energia-,  és víz spórolás hosszabb távon nem beszélve a pénzügyi megtakarításokról. A karbantartási munkák az alkalmi tisztítást és a porszívózást foglalják magukban, melyet elég akár 2 hetente is megtennünk.

Télen a hótól és jégtől való megtisztításuk is könnyű, mivel jó vízlevezető mindegyik típusa.

A műfű nagyon jó választás teraszra is!