Blog

Zöldműfű
2020.06.05 15:13
Óvodai műfű - nem csak zöldben!

Kiváló puhaságú és rugalmasságú játszótéri műfű, óvodás gyermekeknek tervezve.

Gyönyörű szép, mindig zöld és rendezett fű, locsolás és fűnyírás nélkül? A zöldműfű webáruházban megtalálod álmaid műfüvét játszóterekhez is.

Gyermekeinknek a legjobbat szeretnénk, legyen szó bármiről. Ez nem is kérdés. Vigyázunk rájuk, óvjuk őket a széltől is. Játszóterük megfelelő biztonságot igényelnek. Egy tökéletes, műfűvel leburkolt területen nem eshet bajuk. 

Prémium kategóriás játszótéri műfüvekkel burkolható minden olyan terület, mely kisebb és nagyobb igénybevételt is elbír. Miért előnyösek ezek a pázsitok? Mutatjuk.

Zöldműfű
2020.05.19 10:48
Milyen műfű legyen kávézó teraszán?

Lazítsuk el magunkat egy zöldebb környezetben.

A műfű burkolatok egyre népszerűbbek és egyre inkább előtérbe kerülnek akkor, amikor azon gondolkodunk, hogy hogyan és miként tegyük zöldebbé, szebbé, komfortosabbá a körülöttünk lévő környezetet. Ez a bizonyos környezet lehet a teraszunk is, ahol előszeretettel beszélgetünk, kávézgatunk családtagokkal, barátokkal.

Te is arra vágysz, hogy a kerted mindig gondosan ápoltnak nézzen ki? Akkor válaszd a legideálisabb és leggyorsabban kivitelezhető megoldást, a kerti műfüvet.

Miért szerepel az előző mondatban,a műfű a kerti jelzővel? Ennek az az egyszerű oka, hogy mint szinte mindből, műfüvekből is többfélét különböztetünk meg. Találunk kertbe, teraszra,erkélyre, játszótérre, közterületre, valamint óvodákba,iskolákba való műfüvet.

Zöldműfű
2020.04.20 16:02
Ragasztó kulcsszerepe műfű lerakásnál

műfű ragasztása, illesztése szakszerűen

A műfű lerakására, rögzítésére, ragasztására a lehető legjobb ragasztó anyag segítségével és a profi munkával járunk el. Megmutatjuk, hogy mire van szükség egy zöldebb környezet kialakításához.

 

Tucson kültéri Műfű életvidám környezetbe

Kisebb vagy nagyobb kerti környezethez

Ideális műfű lerakáshoz fontos megvizsgálnunk azt, hogy milyen környezetről beszélünk. Bemutatunk egy olyan műfű típust, amely kisebb – nagyobb kerti környezethez ideális. Ha vannak játszadozó gyerekek, állatok vagy kerti bútorok, akkor a Tucson kültéri műfű jó választás.

Óvodákba is esztétikus és strapabíró műfüvet

Óvodákba is esztétikus és strapabíró műfüvet

Nyilvánvalóan senkinek nem mindegy, hogy az óvodában a gyermeke milyen körülmények között tud az udvaron játszani. Erre hasznos az óvodák és bölcsődék számára kialakított óvodai műfű.

Műfű kivitelezés telepítés lerakás szakszerűen

Bízza szakértőkre műfüvének telepítését!


Ez több okból is jelentőséggel bír. Ha nem a helyes műfű lerakási technológiát választja meg, akkor a gyönyörű műfű nem biztos, hogy az elvárt szépséget és látványt fogja visszaadni.

Kiváló minőségű műfű erkélyére, udvarára

Kiváló minőségű műfű teraszára, erkélyére, udvarára.

Mostanában olyan jó minőségű műfüvek kaphatóak, hogy ránézésre nehéz megállapítani valódi füvet látunk-e. Minden kinti helyiséget szebbé varázsol.

Zöldműfű
2020.02.26 17:21
Örök dilemma: műfű vagy valódi fű?

Örök dilemma: műfű vagy valódi fű?


A múltkor elsétáltam egy újonnan épített műfűvel borított játszótér mellett. A bejáratnál egy nagymama és egy nagypapa beszélgetett. Akaratlanul is megütötte a fülemet, hogy a teret borító műfű volt a témájuk.

Zöldműfű
2020.02.26 17:21
Sport műfű

Az elmúlt években a szintetikus fűre jelentősen megváltozott.


Ma kormányzati szervek és sport klubok sokkal nagyobb mértékben részesítik előnyben a füves sportpályákat, mint valaha, mivel már megbizonyosodtak azok előnyeiről. Másrészt tereprendezési célokból is jobban preferálják, mint például kertekbe, körforgalmakba és vasúti dekorációnak vagy akár tető borításnak, a műfű olyan előnyöket kínál, mint például kevesebb karbantartási igény, állandó természetes és zöld kinézet, lényeges energia és víz spórolás hosszabb távon nem beszélve a pénzügyi megtakarításokról.

A szép zöld Játszóterek amelyek üdék és tiszták

Műfüvünk egyik legnépszerűbb felhasználási területe a szabadtéri gyermekjátszóterek.


Akár legyen játszó terület az ön kertjében, az óvodában, otthon vagy az iskolában, műfű lehet a legtökéletesebb megoldás.

Miért szép és praktikus a műfű a teraszon?

Az elmúlt években a műfű népszerűsége megemelkedett.


Míg néhány évvel ezelőtt az emberek még nem tudták, hogy a műfű lehet a tökéletes megoldás akár a teraszon, ma már sokkal igényesebbek mind a megjelenés-, mind teljesítményben.