Blog

2023.08.14 09:33
Műfű teraszra

Miért érdemes műfűvel burkolni a teraszt és az erkélyt?

Szeretnél egy nyugalmas helyet a környezetedben, otthonodban? A terasz is lehet maximálisan komfortos, zöld, idilli, ha nincs nagy kerted, akkor is.

Műfű közületi helyeken: étterem, kávézó, fagyizó, stb...

A műfű közületi helyeken is szép és praktikus burkolat.

Zöldműfű
2023.01.16 12:49
Műfű tetőteraszra, erkélyre

A műfű időjárástól függetlenül, egész évben ugyanolyan szép a tetőtéri teraszon is.

Műfű karbantartása télen. Mire kell figyelni?

A műfű egyik legismertebb tulajdonsága az, hogy nem igényel karbantartást. Mennyire igaz ez és mennyire kell odafigyelni rá télen?

Biztonságos Műfű az oviba, amely egész évben zöld

Műfű az ovi udvarra. Egész évben biztonságos, tiszta, puha és szép zöld.

Műfű medence alá és mellé! Miért jó választás?

A nyáriszünet akkor jó, ha sok időt tölthetünk vízparton, vagy a kerti medencében. Viszont sokszor ütközünk nehézségekbe, ha nem telepített medence, hanem felfújható gumi medence kerül felállításra az udvaron. 

Műfű szőnyeg óvodába? Naná!

A puha és higiénikus műfű szőnyeg óvodába tökéletes.

2022.06.02 09:43
A műfű tisztítása

A műfű tisztítása pillanatok alatt elvégezhető. Hogyan?

Zöldműfű
2021.10.28 11:33

Mi a teendőnk télen a műfűvel?

Egy minőségi műfű télen is ugyanolyan szép és zöld, mint a nyári napsütéses hónapokban. 

Zöldműfű
2021.09.02 08:22

Gyermekek vannak a családban és kertfelújítási projektbe kellene kezdeni? A műfűvel kapcsolatban nem kell bizonytalannak lenni. Mutatjuk, hogy miért.

Zöldműfű
2021.06.30 12:45

A szerencsésebb ingatlan tulajdonosok kertjében medence is van, és meseszép környezetben élvezhetik a limonádék és koktélok frissítő ízét.

Zöldműfű
2021.06.15 11:34

A szép kert mindannyiunk álma, de az nem pottyan csak úgy az ölünkbe.

 

A műfű nagyon népszerű lett az utóbbi pár évben. Csupa pozitív tulajdonságai egyre több udvar, családi ház kertje, szállodák, sportlétesítmények területei és egyéb kültéri-, beltéri területeit hódította meg.

Zöldműfű
2021.06.04 13:22

A kültéri műfű lerakása, telepítése nagyobb volumenű dolog, mint a beltéri műfűvel történő burkolás. A terület nagyságától ez napokba, sőt, hetekbe is telhet. A terasz műfüvesítése azonban nagyobb négyzetméterű területnél is lehetséges egy nap alatt is.

Zöldműfű
2021.06.04 13:22

A kültéri műfű lerakása, telepítése nagyobb volumenű dolog, mint a beltéri műfűvel történő burkolás. A terület nagyságától ez napokba, sőt, hetekbe is telhet. A terasz műfüvesítése azonban nagyobb négyzetméterű területnél is lehetséges egy nap alatt is.

Most van itt a műfű telepítés és a műfű vásárlás legjobb ideje. A Zöldműfű webáruházban hatalmas műfű akcióval várunk, az enyhe tavaszi idő pedig a legalkalmasabb idő a telepítés megvalósításra.

A műfű egy zseniális találmány. Modern korunk innovációi még mindig tudnak meglepetéseket okozni, pedig azt gondolnánk, már nincs tovább, már mindent kitaláltunk, felfedeztünk. Aztán jött a műfű, ami először 1965-ben jelent meg egy houstoni stadionban.

Műfű sportpályára? Elgondolkodtató, igaz?

De miért? Mert innovatív, örökzöld, gondozásmentes és egyre többet hallunk róla.

A speciális, memória szálas sport műfű teniszpályára is igen népszerű manapság. Nagyon fontos lett a kényelem az életünk minden területén. Nincs ez máshogy a sportban sem. Népszerű a műfüves focipálya és a műfüves teniszpálya, padel pálya is.

Zöldműfű
2021.04.27 10:20

Kültéri műfű, beltéri műfű, rövid szálú műfű szőnyeg, extra hosszú műfű, sport műfű, holland műfű, amerikai műfű? El is lehet tévedni a műfű típusok útvesztőiben. Ebben a műfű enciklopédiában most eligazodhatsz.

Aki a műfüvet választja, kényelmet szeretne az életébe csempészni. A műfű egyenlő a kényelemmel és a gyönyörű kert látványával. Egy szépen telepített műfű maga a csoda, ami akár egy életen át is hű szolgálatunkban állhat.

 

Zöldműfű
2021.04.21 12:12

A műfű, mint burkolási lehetőség egyre elterjedtebb hazánkban is. A sztereotípiákkal ellentétben a műfű környezetbarát és több pozitív tulajdonsággal rendelkezik, mint negatívval. Sokan választják ezért otthonuk megszépítéséhez. Lerakásuk és telepítésük azonban némi ismeretet kíván.

Zöldműfű
2021.04.20 12:05

Annak, aki a kert komplett kialakításán, vagy csak szépítésén töpreng, bizonyára a műfű lerakás is az eszébe jutott. Ha a lerakásához, telepítéséhez viszont nem ért, vagy bizonytalanul kezdene bele a projektbe, van megoldás. Mégis belevágnál? Nézd meg mit kell hozzá tudni:

Zöldműfű
2021.04.15 13:08

A műfüves sportpálya nem csak esztétikailag nyújt nagyobb élményt, de minőségben és játékélményben is sokkal többet ad hozzá a csapatsportokhoz. A szép környezet, a biztonságos és mindig tiszta pálya ösztönzően hat a játékosokra.

Műfű udvarra, teraszra, óvodába, játszótérre, sportpályákra és akár beltérre is.

Foglalkoztat a műfű telepítés gondolata, de sok benned a kérdés? Olvasd el ezt a cikket és mindenre választ kapsz.

Március első hetébe léptünk, így elkezdhetünk gondolkodni azon, hogy megszépítsük, kicsit megújítsuk a kertet!

A kerti műfű nem csak a fiataloknál szerettette meg magát, hanem az idősebb emberek kedvence is lett. Sok fiatal dönt úgy, hogy idős, nyugdíjas szülei kertjét műfüvesíti be, hogy nekik ne kelljen bajlódniuk a kerttel, a gyomlálással, a fűnyírással, hanem élvezhessék a békés, nyugdíjas éveket. Sokaknak már nincs erejük és energiájuk a kert gondozására, ezért a műfű telepítés nagyon jó ötlet ebben az esetben is. Több idő marad a finom sütemények és az utánozhatatlan, nagyi féle finomságok elkészítésére. Kattints és olvass tovább.

A tenisz egyre népszerűbb sport a fiatalok és az idősebbek körében is. Átmozgatja az egész testet és szellemileg is jó hatással van ránk. A sport a Zöldműfű.hu csapatának az életében is fontos és rendszeres része. Ezért is öröm számunkra, amikor sportpálya műfüvesítéses beruházásokat vállalhatunk. Nem csak a magunk, de mások sportszeretete is fontos nekünk. Hivatásunk része, hogy minőségi sportpályákat készíthessünk és adhassunk át a mozgás, az egészséges életmód és a sport kedvelőinek.

Zöldműfű
2021.02.10 13:51

Ütéscsillapító műfű óvodáknak, iskoláknak, egy innovatív közösségi környezet kialakításához.

A gyermekek több figyelmet, nagyobb biztonságot igényelnek, mint mi, felnőttek.

Lassan érkezik a tavasz. Tervezd meg gyönyörű kerted és nemsokára a tettek mezejére is léphetsz.

December 21-én napforduló volt, ami azt jelenti, hogy innentől kezdve lassacskán ugyan, de hosszabbodnak a nappalok. Bizony-bizony ennek a hosszú télnek is vége lesz, és végre jön a tavasz. A tavasz, amikor kimehetünk a kertbe és élvezhetjük a nap sugarait. De előtte jobb, ha alaposan megtervezzük, milyen munkálatokat fogunk csinálni majd, hogy széppé varázsoljuk kertünk környezetét.

A műfű előnyeit szinte már mindenki ismeri. Nagyon sok pozitív ismérve van, ezért is terjedt el annyira az utóbbi években.

Most azt az 5 legnépszerűbb területet fogjuk bemutatni, ahol vásárlóink, megrendelőink a leggyakrabban igénybe veszik a műfüvet.

Zöldműfű
2020.09.29 14:07

Ősszel és télen is szép kert, pompás zöld színben, műfűvel.

Ha van egy kertünk, azt folyamatosan gondozni kell, hogy mindig esztétikus lehessen. Akinek nincs elég ideje vele bíbelődni és nem szándékozik kertészt felfogadni, de viszont elvárás az örök szépség, akkor csakis a műfű lesz a megoldás.

 

Zöldműfű
2020.09.07 16:59

Kutyás családban a műfű aranyat ér a kertben. Jobb így a kutyáknak és jobb a gazdiknak is.

Tökéletes műfű, tökéletes kert, tökéletes, kertgondozásmentes hétvége! Öröm ez mindenki számára! A kutyuskáknak azért, mert gazdijuk több időt tölthet velük, a gazdiknak pedig azért, mert nincs több rendezetlen, kikapart, kiásott kert.

Miért várnál a jövő szezonig? Telepíts még most gyönyörű műfüvet kertedbe! Élvezd télen is az örök zöld fű látványát kertedben, vagy teraszodon.

Ha nincs elég időd, amit egész szezonban a kertedben töltenél fűnyírással, gyomlálással, locsolással, vagy csak nem szereted ezt a fajta tevékenységet, akkor inkább telepíts műfüvet.

 

Zöldműfű
2020.08.04 10:21

Műfű telepítésen, műfű vásárláson gondolkodsz? A legjobb helyen jársz, ha a válaszod erre az volt, hogy IGEN!

A zöldműfű.hu az a hely, ahol mindent megtalálsz, ami a műfűvel kapcsolatos!

Zöldműfű
2020.07.22 10:54

Legújabb blog bejegyzésemben azt szeretném bemutatni, hogy miért szenzációs választás a zöldműfű, vendéglátóknak, vendéglátó egységeikbe. Ha éttermet, kávézót üzemeltetsz, szálláshelyed van, vagy bármilyen olyan terület, ahol vendégeket fogadsz, és azt szeretnéd, hogy tökéletességben legyen részük minden tekintetben, akkor tarts velem.

 

Zöldműfű
2020.06.05 15:13
Óvodai műfű - nem csak zöldben!

Kiváló puhaságú és rugalmasságú játszótéri műfű, óvodás gyermekeknek tervezve.

Gyönyörű szép, mindig zöld és rendezett fű, locsolás és fűnyírás nélkül? A zöldműfű webáruházban megtalálod álmaid műfüvét játszóterekhez is.

Gyermekeinknek a legjobbat szeretnénk, legyen szó bármiről. Ez nem is kérdés. Vigyázunk rájuk, óvjuk őket a széltől is. Játszóterük megfelelő biztonságot igényelnek. Egy tökéletes, műfűvel leburkolt területen nem eshet bajuk. 

Prémium kategóriás játszótéri műfüvekkel burkolható minden olyan terület, mely kisebb és nagyobb igénybevételt is elbír. Miért előnyösek ezek a pázsitok? Mutatjuk.

Zöldműfű
2020.05.19 10:48
Milyen műfű legyen kávézó teraszán?

Lazítsuk el magunkat egy zöldebb környezetben.

A műfű burkolatok egyre népszerűbbek és egyre inkább előtérbe kerülnek akkor, amikor azon gondolkodunk, hogy hogyan és miként tegyük zöldebbé, szebbé, komfortosabbá a körülöttünk lévő környezetet. Ez a bizonyos környezet lehet a teraszunk is, ahol előszeretettel beszélgetünk, kávézgatunk családtagokkal, barátokkal.

Te is arra vágysz, hogy a kerted mindig gondosan ápoltnak nézzen ki? Akkor válaszd a legideálisabb és leggyorsabban kivitelezhető megoldást, a kerti műfüvet.

Miért szerepel az előző mondatban,a műfű a kerti jelzővel? Ennek az az egyszerű oka, hogy mint szinte mindből, műfüvekből is többfélét különböztetünk meg. Találunk kertbe, teraszra,erkélyre, játszótérre, közterületre, valamint óvodákba,iskolákba való műfüvet.

Zöldműfű
2020.04.20 16:02
Ragasztó kulcsszerepe műfű lerakásnál

műfű ragasztása, illesztése szakszerűen

A műfű lerakására, rögzítésére, ragasztására a lehető legjobb ragasztó anyag segítségével és a profi munkával járunk el. Megmutatjuk, hogy mire van szükség egy zöldebb környezet kialakításához.

 

Tucson kültéri Műfű életvidám környezetbe

Kisebb vagy nagyobb kerti környezethez

Ideális műfű lerakáshoz fontos megvizsgálnunk azt, hogy milyen környezetről beszélünk. Bemutatunk egy olyan műfű típust, amely kisebb – nagyobb kerti környezethez ideális. Ha vannak játszadozó gyerekek, állatok vagy kerti bútorok, akkor a Tucson kültéri műfű jó választás.

Óvodákba is esztétikus és strapabíró műfüvet

Óvodákba is esztétikus és strapabíró műfüvet

Nyilvánvalóan senkinek nem mindegy, hogy az óvodában a gyermeke milyen körülmények között tud az udvaron játszani. Erre hasznos az óvodák és bölcsődék számára kialakított óvodai műfű.

Műfű kivitelezés telepítés lerakás szakszerűen

Bízza szakértőkre műfüvének telepítését!


Ez több okból is jelentőséggel bír. Ha nem a helyes műfű lerakási technológiát választja meg, akkor a gyönyörű műfű nem biztos, hogy az elvárt szépséget és látványt fogja visszaadni.

Kiváló minőségű műfű erkélyére, udvarára

Kiváló minőségű műfű teraszra, erkélyre, udvarra.

Mostanában olyan jó minőségű műfüvek kaphatóak, hogy ránézésre nehéz megállapítani valódi füvet látunk-e. Minden kinti helyiséget szebbé varázsol.

Zöldműfű
2020.02.26 17:21
Örök dilemma: műfű vagy valódi fű?

Örök dilemma: műfű, vagy valódi fű?
A múltkor elsétáltam egy újonnan épített műfűvel borított játszótér mellett. A bejáratnál egy nagymama és egy nagypapa beszélgetett. Akaratlanul is megütötte a fülemet, hogy a teret borító műfű volt a témájuk.

Zöldműfű
2020.02.26 17:21
Sport műfű

Az elmúlt években a szintetikus fűre jelentősen megváltozott.


Ma kormányzati szervek és sport klubok sokkal nagyobb mértékben részesítik előnyben a füves sportpályákat, mint valaha, mivel már megbizonyosodtak azok előnyeiről. Másrészt tereprendezési célokból is jobban preferálják, mint például kertekbe, körforgalmakba és vasúti dekorációnak vagy akár tető borításnak, a műfű olyan előnyöket kínál, mint például kevesebb karbantartási igény, állandó természetes és zöld kinézet, lényeges energia és víz spórolás hosszabb távon nem beszélve a pénzügyi megtakarításokról.

A szép zöld Játszóterek amelyek üdék és tiszták

Műfüvünk egyik legnépszerűbb felhasználási területe a szabadtéri gyermekjátszóterek.


Akár legyen játszó terület az ön kertjében, az óvodában, otthon vagy az iskolában, műfű lehet a legtökéletesebb megoldás.

Miért szép és praktikus a műfű a teraszon?

Az elmúlt években a műfű népszerűsége megemelkedett.


Míg néhány évvel ezelőtt az emberek még nem tudták, hogy a műfű lehet a tökéletes megoldás akár a teraszon, ma már sokkal igényesebbek mind a megjelenés-, mind teljesítményben.