Blog

A szép zöld Játszóterek amelyek üdék és tiszták

Zöldműfű
2020.02.26 17:20
A szép zöld Játszóterek amelyek üdék és tiszták

Műfüvünk egyik legnépszerűbb felhasználási területe a szabadtéri gyermekjátszóterek.


Akár legyen játszó terület az ön kertjében, az óvodában, otthon vagy az iskolában, műfű lehet a legtökéletesebb megoldás.

A felület zöld marad, egész évben nem számít, milyenek az időjárási körülmények. Nincs többé sár vagy piszok, ami használhatatlanná tenné hetekre a játszóteret. Mind azoknak a gyerekeknek jó hír, akik használják, illetve a szülőknek is. A biztonság egy fontos szempont és ezért a kinti játszóterek ideális kombinációja, az hogy ha ütéscsillapító réteget használnak alatta.A Condor Fűnél 2 fajta terméket tudunk felmutatni az ön játszótéri igényeinek kiszolgálására.

Jásztófű: sűrűn tűzdelt, homokkal töltött termék, ami polietilén fibrillált szálakból készült.

Iskolák: sűrűn tűzdelt, homokkal ’öltöztetett’ anyagmintás polietilén monofilből készült keskenyszálas.

Mindkét termék elérhető zöld, piros, kék, citromsárga, fehér és fekete színekben.

A műfű nagyon praktikus megoldás az óvodák és iskolák számára, mert az első és legfontosabb szempont, hogy gyerek-, és állatbarát.  Esztétikus és szép, és kényelmes a gyerekek számára.

Könnyen tisztítható és kezelhető. Egyszer kell befektetni a bölcsiknek-,  oviknak és iskoláknak, nagyon hamar megtérül az ára, miután kiszámoljuk hogy mennyi lenne a locsolás a meleg és forró hónapokban, és a minden héten a ráfordított munka a fűnyírás. Ha a műfű mellett döntünk, akkor a lehető legjobb megoldást választjuk nem foglalkozva az időjárás viszontagságaival.