Blog

Óvodai műfű - nem csak zöldben!

Zöldműfű
2020.06.05 15:13
Óvodai műfű - nem csak zöldben!

Kiváló puhaságú és rugalmasságú játszótéri műfű, óvodás gyermekeknek tervezve.

Gyönyörű szép, mindig zöld és rendezett fű, locsolás és fűnyírás nélkül? A zöldműfű webáruházban megtalálod álmaid műfüvét játszóterekhez is.

Gyermekeinknek a legjobbat szeretnénk, legyen szó bármiről. Ez nem is kérdés. Vigyázunk rájuk, óvjuk őket a széltől is. Játszóterük megfelelő biztonságot igényelnek. Egy tökéletes, műfűvel leburkolt területen nem eshet bajuk. 

Prémium kategóriás játszótéri műfüvekkel burkolható minden olyan terület, mely kisebb és nagyobb igénybevételt is elbír. Miért előnyösek ezek a pázsitok? Mutatjuk.

 

  • Mert többé nem kell bosszankodni a ruhába ragadó fűfoltoktól.
  • A puha műfű fokozza a biztonságot, például a mászókáról, vagy a csúszdáról való leesésnél.
  • Strapabíróak, ezáltal alkalmasak a sporttevékenységekhez, ovifocihoz stb. 
  • Hosszú élettartamúak.
  • Többféle színben is rendelhetőek, mint például ez a gyönyörű rózsaszín.

 

A Zöldműfű webáruházban a legjobb helyen jársz, ha óvodába, bölcsődébe, játszóházba és kültéri játszótérre, udvarba szeretnél egy pompás műfüvet, ahol a gyermekek gondtalanul játszhatnak, szaladgálhatnak. Lakossági és intézményi megrendelésekre is fel vagyunk készülve. Helyszíni állapotfelméréssel igyekszünk mindenki számára a legjobb műfüvet telepíteni az igényelt területre. Légy büszke a kertedre! Különböző vastagságú és szálmagasságú gyepek között szortírozhatsz. Ingyenes műfű mintákat is kérhetsz, amik segítenek a választásban. Nem csak zöld, hanem különböző színű műfüvek is léteznek. Válogathatsz bordó, lila. pink, stb. műfű szőnyegek között. Ezeket pl. különböző óvodás, bölcsődés csoportok térelválasztásához is alkalmazhatod, hogy minél játékosabb, vidámabb legyen a környezetük. Gyermekeink imádnak bukfencezni, esni-kelni, a fűben játszani. Egy tiszta, puha és biztonságos műfű placcon ezt önfeledten tehetik. A természetes hatású műfű az udvar tökéletes éke lesz. 

Már 2990 ft/nm ártól átalakítható, megszépíthető az óvoda udvara. Az Alta gyerek műfű szőnyeg egy pénztárcabarát, UV álló belga műfű, amely közép-vastag, rövid, 6 mm szálhosszúságú. Tisztítása gyerekjáték. Slaggal, vízsugárral a legegyszerűbb.

Ha hosszabb szálhosszúságú műfűre vágysz, akkor az úgynevezett, Zöldfül Bölcsi Műfüvet ajánljuk, ami már 18 mm hosszúságú. 

Szintén kiváló minőségű, UV álló, belga műfű. Választható 2 méter és 4 méter széles tekercseléssel is. 

Keress minket bátran, ha szeretnéd biztonságosabbá és gyönyörűvé varázsolni az óvoda környezetét.