Blog

Biztonságos Műfű az oviba, amely egész évben zöld

Zöldműfű
2022.10.06 10:34
Biztonságos Műfű az oviba, amely egész évben zöld

Műfű az ovi udvarra. Egész évben biztonságos, tiszta, puha és szép zöld.

Szép környezetben a gyerekek is jobban érzik magukat. Ha pedig a jó érzés a biztonságérzettel is párosul, a szülőknek is megnyugtató a tudat, hogy gyermekeiket a legjobb helyen tudhatják napközben.

Műfű az oviban.

Már nem elképzelhetetlen, hogy az óvoda udvarán a gyermekek ne koszolják össze magukat minden nap. A kis eleven, örökké rohangáló gyermekek többé nem lesznek sárosak, földesek, ha az óvoda udvarán szép műfű van telepítve. A szülőknek is könnyebb így, hiszen tisztább ruhában térnek haza a kisgyermekek, amikor az óvodában a nap nagy részét az udvaron töltik. Műfüves terepen pedig még akár mezítláb is szaladgálhatnak.

Az óvodai műfű nagyon puha, ezért a horzsolások és elesésből fakadó fájdalmas balesetek sem lesznek mindennaposak többé. A kellemes műfű felület a természetes gyep érzetét kelti, s szinte összetéveszthetetlen vele.

A műfű felülete a gyermekeknek olyan érzést kelt, mintha egy shaggy szőnyegen szaladgálnának, ezért szívesen játszanak rajta. Nyáron sem forrósodik fel a műfű, a tévhitekkel ellentétben. Ha pedig árnyékos helyen van a műfű, kellemes hűsítő érzetet kelt, mezítláb szaladgálva rajta.

A műfű tisztán tartása egy óvoda területén még fontosabb, mint például otthon az udvaron. A gyermekeknek még fontosabb, hogy fagallyaktól mentes felületen játszhassanak. Az óvoda karbantartó egy lombseprűvel, vagy lombfúvóval, lombszívóval pillanatok alatt feltakaríthatja a műfű felületre hullott faleveleket, kisebb ágdarabokat.

Az óvodai műfű további előnye az, hogy hosszú élettartamra tervezhetünk vele, így a beruházási költség hamar megtérül. Nem beszélve a természetes gyep és a műfű gondozására fordított összegekről. Míg az igazi fű, heti fűnyírást, locsolást, gondozást igényel, addig a műfű csupán falevél összesöprést. (Ha vannak fák a környezetben.)

Az óvodai műfű télen fagyálló, nyáron UV álló.

A szélsőséges időjárási körülményeket tökéletesen viseli. Fagyban is jól csillapítja az ütéseket. 

Az óvodai műfű egészen könnyen telepíthető. Könnyen méretre vágható, ragasztható és műfű tüskével is rögzíthető. Megfelelő aláépítmény, tükör építésével 10 évig hozzá sem kell nyúlni, állni fogja a sarat. Kis területen és óriási területen is alkalmazható. Egész évben biztosítja majd a jó hangulatot. Az esővíz átfolyik rajta, a műfű hátoldalán kialakított lyukacsos vízelvezetővel, illetve a murvás aláépítmény is segíti a vízelvezetést. 

Ha szeretnéd, hogy a Te óvodád is mindig tiszta udvarral büszkélkedhessen, keresd a zöldműfű munkatársait és kérj árajánlatot óvodai műfű telepítésre. Különböző puha óvodai műfű típusaink vannak, amikből minta csomagot küldünk. Így könnyen kiválasztható az a műfű, ami legjobban illik az óvoda udvarra.