Blog

Műfű szőnyeg óvodába? Naná!

2022.06.14 14:43
Műfű szőnyeg óvodába? Naná!

A puha és higiénikus műfű szőnyeg óvodába tökéletes.

Műfű játszótérre az óvoda udvarra!

A műfű szőnyeg nem csak az udvarok, kertek, teraszok és sportpályák burkolata lehet, hanem az óvoda udvarának is.

Tökéletes választás, ha egy kis felújításra van szükség. Gyorsan telepíthető és a végeredmény 10 évre szól.

A műfű szőnyeg játszótérre miért jobb, mint a valódi gyep, vagy a homokos terület?

Egyrészt a műfű nem igényel karbantartást, így nem kell hetente füvet nyírni, locsolni, műtrágyázni, stb. Másrészt a műfű szőnyegek megbízhatóak, az egészségre nem ártalmasak, a gyermekek számára teljesen biztonságosak. Harmadrészt pedig nem kopik ki a hinta, a lipityóka és egyéb játszófelületek alatt, mint az igazi gyep. Megvan mindenki előtt, milyen csúnya a hinta alatti talaj, ami ki van kopva, ha esik az eső, megáll alatta a víz és aznap elfelejthetik a gyerekek ezeket a játékokat. Műfüves óvoda udvaron azonban eső után is játszhatnak a gyermekek.

A műfüves óvoda udvaron csakis tiszta ruhában mennek haza a gyerekek. Nem kell az óvónőknek a folyamatos ruhák cserélésével foglalkozni, hisz nincs sem fűfolt, sem sárfolt, sem balesetek nyomai. 

Műfűvel a város közepén is zöld, kert hangulat uralkodik és a legjobb az egészben, hogy tenni sem kell érte semmit. Nem kell félni, hogy kiszárad, kikopik, stb. 

Mivel a műfű telepítés, vagyis a műfű lerakása csakis úgy történik, hogy elvezeti a rétegrend a csapadékot, az hamar megszárad. Marad a biztonságos, tiszta és száraz óvoda udvar.

A gyermekeknek fontos, hogy minél többet legyenek kint a friss levegőn. Az óvónők egy biztonságos terepre pedig szívesen kiengedik őket, hiszen nem érheti őket baleset, műfüves talajon. Ha elesnek a nagy szaladgálás és játszás közepette, nem horzsolják le a bőrt a térdeikről, hisz a műfű puha felületű. 

Az óvodai műfű ára nem drágább, mint a többi kerti műfű ár. Kérjen tőlünk árajánlatot és rövid időn belül válaszolunk arra, mennyi pénzből jöhetne ki az óvodai műfű telepítés. Mellette pedig kérjen ingyenes műfű minta csomagot, mi pedig elküldjük a raktáron lévő műfű mintáit, hogy könnyebb legyen a döntés. Egyik puhább, másik élethűbb, vastagabb, dúsabb, döntse el mindenki, melyik a szimpatikus műfű.

A zöldműfű csapata vállalja az óvoda udvarok műfüvesítését is. Számos területen dolgoztunk már, óvodákat is korszerűsítettünk, az ország több pontján is. Tudjuk, mitől lesz szép, élethű és tartós a műfű, illetve a műfüves kert, udvar. Szakmailag teljesen felkészültek vagyunk hatalmas beruházások és kisebb területek műfű telepítésére is.

Bízzon meg bennünk és legyen az Ön tulajdonában álló óvoda is gyönyörű szép, sármentes, tiszta és gyerekbarát.