Blog

5 terület, ahol a műfű tökéletes választás lesz.

Zöldműfű
2020.10.12 10:19

A műfű előnyeit szinte már mindenki ismeri. Nagyon sok pozitív ismérve van, ezért is terjedt el annyira az utóbbi években.

Most azt az 5 legnépszerűbb területet fogjuk bemutatni, ahol vásárlóink, megrendelőink a leggyakrabban igénybe veszik a műfüvet.

A legnépszerűbb hely, ahol a műfüvet imádjuk, az a saját kertünk. A kert, ahol nyáron medencézünk, napozunk, tollaslabdázunk, rengeteget főzünk odakint, családi-, baráti összejöveteleket szervezünk és gyakorlatilag majdnem az egész nyarat itt kint töltjük. A mai kor zsúfolt teendői közepette nem tudunk elég időt szakítani a kert gondozására, a fűnyírásra, a gyomtalanításra, locsolásra, stb. Ekkor jön viszont a megmentő műfű! A műfű, ami idővel ajándékoz meg bennünket, amit sokkal hasznosabban, kellemesebben tölthetünk

Műfű a teraszra. Mindegy mekkora a terasz és az is mindegy, hogy kertes ház, vagy társasház teraszáról van szó. Itt is elég sok időt töltünk, ezért is fontos a maximális kényelem. Van háziállat vagy nincs, vannak e gyermekek vagy nincsenek, a műfű a teraszon is tökéletes választás. Örökzöld, mindig szép, műfűvel burkolt teraszon a reggeli kávé is finomabb! Gyönyörű műfű típusok vannak ilyen-olyan szálhosszúsággal, amik között biztosan megtalálod, amit mezítláb is imádni fogsz majd. A legnépszerűbb műfű ebben a kategóriában a belga Albans terasz műfű. Favorizálásának oka lehet a 4 cm-es szálhosszúsága és a lágy, selymes anyaga.

Műfű játszótérre. Gyermekeink a legjobbat érdemlik, mi szülők pedig azt szeretnénk, hogy a legnagyobb biztonságban tudhassuk őket minden percben. A műfű a játszótéri felhasználása nagyon jó elgondolás. Válasszunk ide vastag és puha műfű típust.

Műfű vendéglátóknak. Szállodáról, étteremről és bármi egyéb vendéglátóegységről beszéljünk, a legfontosabb a vendégek kényelme, magasfokú kiszolgálása. Műfűvel a lábuk alatt már félig le is vannak kenyerezve a betévedő látogatók. Az örökzöld műfűvel mindig tökéletesen rendezett környezetben fogadhatjuk a vendégeinket. A gyerekbarát és állatbarát környezet egyre inkább elvárás minden étteremben, szállodában. A műfű burkolat tökéletes alap lesz ehhez.

Műfű sportpályára. Egy sportpályát műfűvel borítani elég nagy beruházás, de szerencsére jócskán megtérül. A valódi gyep mindennapos gondozást igényel, nagyon költség- és időigényes. A műfűvel telepített sportpálya, focipálya viszont az egyik legjobb ötlet, sportolói és üzemeltető szemmel is.

A műfű népszerűsége önmagától adódik. Szinte reklám sem kell neki, mert magunktól is rájövünk, hogy mennyire jól hasznosítható. A Zöldműfű szakemberei számos magánembernek és vállalkozásnak segített már a tökéletes kert elkészültében.