Blog

Alpes műfű – az egyik legkeresettebb műfű kertbe.

Zöldműfű
2021.03.02 10:44

Március első hetébe léptünk, így elkezdhetünk gondolkodni azon, hogy megszépítsük, kicsit megújítsuk a kertet!

A kerti műfű nem csak a fiataloknál szerettette meg magát, hanem az idősebb emberek kedvence is lett. Sok fiatal dönt úgy, hogy idős, nyugdíjas szülei kertjét műfüvesíti be, hogy nekik ne kelljen bajlódniuk a kerttel, a gyomlálással, a fűnyírással, hanem élvezhessék a békés, nyugdíjas éveket. Sokaknak már nincs erejük és energiájuk a kert gondozására, ezért a műfű telepítés nagyon jó ötlet ebben az esetben is. Több idő marad a finom sütemények és az utánozhatatlan, nagyi féle finomságok elkészítésére. Kattints és olvass tovább.

A sok műfű között nehezen választunk. Különböző típusú, szálhosszúságú kerti műfű van, én most mégis egyet szeretnék kiemelni, ami nem más, mint az Alpes kerti műfű, amelyet sokan választanak. Nem véletlenül lett ez a prémium műfű az egyik legnépszerűbb a családi házak udvarain, kertjeiben és teraszain is. Miért?

A 4 cm hosszúságú fűszálak tökéletesen mutatnak mindenhol. Élethű zöld színe között sárga fűszálak is vannak, ezzel még valóságosabb látványt nyújt. Csak nagyon közelről vehető észre, hogy ez bizony műfű, annyira szép és természetes. Már ez egészen kicsi területen is szépen mutat, egy nagy kertben pedig elképesztően szép. Az Alpes kerti műfű egy süppedős, puha műfű, amin az unokák is szívesen játszanak, ugrándoznak, szaladgálnak a nagyiék kertjében. Nincs fűfolt, nincs sárfolt, csak móka és kacagás. Műfű szőnyeggel nincs vakondtúrás és a kis Blöki sem fog gödröket ásni. A kerti műfű erős, strapabíró és akár 10-15 évig is megőrzi minőségét. Használat után pedig teljes egészében újrahasznosítható, ezért kérlek, a szelektív hulladékgyűjtőbe helyezd nyugalomra, hogy majd újjá születhessen.

A műfű tekercsek úgy készülnek, hogy az alján apró kis lyukacskák vannak, amik elvezetik a vizet, hogy az egy nagyobb esőzés után ne álljon meg a felületén. Sok múlik azonban a műfű kivitelezésnél azon, hogy a végeredmény profi legyen. Ha nincs jól eldolgozva a talaj, ha nem kapja meg a megfelelő szakszerű alapokat, akkor bizony sajnos bosszúságot is tapasztalhatunk. Fontos, hogy ha nem értünk hozzá, bízzuk szakemberre a munkát. A Zöldműfű.hu ebben is segít Neked.

Ez mind jól hangzik, de nem tudod, hogy mennyibe kerül a kerted műfüvesítése? Írj nekünk egy e-mailt az info@zoldmufu.hu címre, melyben csatolsz egy fotót a terepről és annak nagyságáról és készítünk neked egy gyors árajánlatot.

Egy szép udvar a lelket is megszépíti!