Blog

A medence műfű szabaddá teszi a nyarad!

Zöldműfű
2021.06.30 12:45

A szerencsésebb ingatlan tulajdonosok kertjében medence is van, és meseszép környezetben élvezhetik a limonádék és koktélok frissítő ízét.

A medencés kert viszont bizony sok gondoskodást, karbantartást kíván, ha valódi fű uralja. A medence műfű azonban megoldást kínál akkor, ha rohanó életvitelünk mellett nincs idő még a fűnyírásra, locsolásra is, kertgondozásra is.

A medence műfű szabaddá teszi a nyarad és még nincs késő a kivitelezéséhez, hiszen csak egy hónap telt el a nyárból. A július is alkalmas arra, hogy gyönyörű, tökéletes medencés környezetű kertet varázsolj magadnak és a családnak.

A medence műfű előnyei:

  • 10-15-20 év örökzöld műfű pázsit lehet vele a kertedben, a medence körül is.
  • UV álló, így a tűző napsugárzás sem fakítja ki a színét. A medence körül is csodaszép lehet a füved, gondozásmentesen.
  • Kiváló vízelvezető kialakítása miatt nem áll meg rajta a medencéből kilocsolt víz, de a megfelelő, szakszerű aláépítmény ennek feltétele.
  • A gyermekek és a kis házi kedvencek, a kutyák biztonságosan szaladgálhatnak rajta.
  • Puha felülete mindig tiszta és nem forrósodik fel a forróságban sem.
  • Az egészségre ártalmas anyagokat nem tartalmaz a medence műfű, ezért az egész család biztonságban használhatja.
  • Élethű, hosszú fűszálak szép zöld színben, sőt, elsárgult kis fűszálak is vannak benne.
  • A medencébe nem kerül be sár, piszok, ha műfűvel van körbe burkolva. A valódi fű a klóros vizet nem viseli túl jól és a fűnyírással is bekerülhet a piszok a medence vizébe. A medence műfű maximális higiéniát, tiszta környezetet nyújt.
  • A medence műfű gyönyörű szép, mindig zöld, mindig frissen nyírt hatású megjelenésével nagyon modern, stílusos kertünk lesz.
  • Tökéletes családi házat kertjébe és szállodák, apartmanok medencés kertjébe is.

A medence műfű telepítéshez válassz minél hosszabb szálú műfű típust, hiszen ekkor lesz igazán káprázatos a látványa kertednek.

Ha a medence körül műfű van és a kert többi területe is ezzel borított, akkor a nyarat maximális lendülettel használhatod ki. Sokkal színesebb élmények részese lehetsz, ha a fűnyírót a kerti fészer legmélyebb sarkába rejtheted.

A kerti műfű medence köré kivitelezéséhez teljes körű segítséget kínálunk. Vállaljuk a teljes műfű telepítést, a kertrendezéssel, rétegrend kialakítással együtt, beleértve az esetleges konténerbérlést és a többi apró-cseprő utánajárást is.
Továbbá webáruházunkban megvásárolhatóak a legjobb minőségű kültéri műfüvek is.

Élvezd a nyár minden napsütötte pillanatát a családdal és a barátokkal.

Élményekben gazdag, boldog nyarat kíván a Zöldműfű.hu csapata!