Blog

Pssszt… Fű alatt súgom meg, hogy tart még a műfű akció.

Zöldműfű
2021.04.08 09:09

Műfű udvarra, teraszra, óvodába, játszótérre, sportpályákra és akár beltérre is.

Nagymértékben megkönnyíti életünket a műfű. Leveszi vállunkról a terhet, ami a kertgondozást illetné. Ha szeretnéd megtapasztalni a felhőtlen kerti időtöltést, akkor a műfű remek választás. Szerencsére folyamatosak a műfű akciók webáruházunkban, így a szezon derekán, jó áron beszerezhető az örökzöld műfű szőnyeg.

Külön csoportba szedtük a műfüveket aszerint, hogy melyik területre javasoljuk őket:

  • Műfű a kertbe
  • Műfű a sportpályára
  • Műfű a játszótérre
  • Műfű a teraszra
  • Műfű a közterületre
  • Műfű a vendéglátóknak

Ha a kertbe szeretnél műfüvet, akkor valami hosszú szálú, természetes hatású típust válassz. Ezek gyönyörű örökzöld, UV álló műfüvek, vízelvezető hátoldallal, hogy a medencézés és az esőzés se tudja megviselni se a füvet, se a szépséges látványt. Ebben a kategóriában akár 50 mm szálhosszúságú típust is választhatsz, amelyet most -28%-os kedvezménnyel rendelhetsz.

Népszerű még a terasz műfű is. Ezek a típusok szintén hosszú szálúak, mert a terasz is az a hely, ahol szeretünk sokat időzni, és ha szerencsés esetben még nagy területű is, akkor akár medence alá is kerülhet a csodás örökzöld műfű. A mai modern építésű társasházak teraszai elég tágasak, így érdemes akciós műfüvet választani a burkolásukra. Ott, ahol nincs nagy udvar, csak a szép nagy terasz adta lehetőségek elérhetőek számunkra, ugyanolyan élményekben lehet részünk, mint egy udvaron. Természetközeli élményt varázsolhatunk a terasz műfű segítségével magunk köré, amihez szintén remek akciós áron juthatunk most hozzá.

A zöldműfű.hu webáruház kínálta műfű, a kedvező árfekvése miatt nagyobb területek lefedésére is megoldást kínál. Folyamatos akciós árakat biztosítunk, hogy minél több embernek okozzunk örömöt szépségükkel és pozitívumaikkal. A jó árak mellé gyors szállítást is garantálunk, az ország egész területére. Ha pedig nem vagy elég magabiztos abban, hogy leterítsd a kertedben a műpázsitot, akkor azt is megoldjuk helyetted. Műfű telepítést is vállalunk, országszerte dolgozunk kisebb és nagyobb beruházásokon, műfű telepítéseken. Megfizethető műfű áraink miatt egyre több család és vállalkozás életét könnyítettük már meg eddig is a műfüves kerttel.

Válassz a különböző akciós, minőségi műfüvek közül és legyen csodaszép, örökzöld kerted Neked is. Locsolás, fűnyírás, elszáradás, foltosodás, vakondok nélkül.