Blog

Műfű ár és kivitelezési díjak 2021-ben.

Zöldműfű
2021.06.10 16:06

A műfű nagyon népszerű lett az utóbbi pár évben. Csupa pozitív tulajdonságai egyre több udvar, családi ház kertje, szállodák, sportlétesítmények területei és egyéb kültéri-, beltéri területeit hódította meg.

A műfű ár egy döntő tényező akkor, amikor elhatározzuk, hogy gyönyörű, örökzöld műfüves környezetben szeretnénk élni. Többféle különböző műfű típus kapható, a döntés meghozatala nem könnyű, nagyon jól tudjuk. Ha pedig a műfű árát is figyelembe kell venni, pláne. Hogyha lehetőségeink megengedik, érdemesebb kicsit drágább műfüvet választani az olcsó műfű helyett.

Ha hosszú távon szeretnénk a műfű látványát csodálni kertünkben, akkor egy hosszabb szálú, sűrűbb, puhább műfű megvásárlása mellett tegyük le voksunkat. Az árral egyenesen arányos a műfű garanciája is. Az UV garancia és a műfű élettartama is hosszabb egy minőségibb műfűnél. Ne pár ezer forinton spóroljunk a minőség rovására, ha hosszú távban gondolkodunk és törekedjünk megtalálni a legjobb ár-értékű műfüvet.

A kültéri műfű ára a középkategóriás mezőnyben 6990.- Ft/m2 és 8990.- Ft/m2 körül mozog, a luxus műfű ára pedig 13990.-Ft/m2 áron van jelenleg webáruházunk kínálatában. Ehhez hozzá jön még a kivitelezési költség, amennyiben szakemberek segítségét kérjük.

Ha elakadnál a műfű ár és minőség útvesztőjében, keress fel minket a megadott elérhetőségeink valamelyikén és szívesen segítünk a legjobb döntést meghozni és a legjobb műfüvet kiválasztani az igényeidhez.

A műfű kivitelezés ára nagyon perszonális. Minden terület más és más, nincs két egyforma műfű kivitelezési terep. A legolcsóbb műfű kivitelezés a terasz és erkély esete, amikor nem kell rétegrend kialakítását kérni. Itt a hidegburkolatra azonnal letehető a műfű és nincsenek egyéb költségek a műfű tekercs és a műfű ragasztó árakon kívül. A műfű tekercs ára itt a 2990.- Ft/m2-től a 8990.- Ft/m2-ig mozoghat.

A műfű kivitelezési költségek magasabbra rúgnak, hogyha a műfű telepítése föld

munkával is jár. Ebben az esetben földkitermeléssel is kell számolni, szegélykövezni kell, munkagépeket kell megfizetni, esetleg konténer elhelyezését kell engedélyeztetni, murvát kell rendelni, de ez mind a terület tulajdonságaitól függ.

Mi saját magunknak is lerakhatjuk a műfüvet és akkor sokat spórolhatunk, ha van elég időnk, energiánk és ügyességünk hozzá. Ebben az esetben akár fele annyi is lehet a végösszeg, de mindent pontosan az előírások szerint kell tennünk, hogy tökéletes legyen a végeredmény.

A műfüves kert, erkély, terasz, étterem terasz, sportpálya, iskola, óvoda udvar, stb. tökéletesen biztonságos, gondozásmentes, örökzöld, puha, igényes, minőségi és modern lehet műfű telepítéssel.