Blog

Örökzöld, kutyabarát műfű.

Zöldműfű
2020.09.07 16:59

Kutyás családban a műfű aranyat ér a kertben. Jobb így a kutyáknak és jobb a gazdiknak is.

Tökéletes műfű, tökéletes kert, tökéletes, kertgondozásmentes hétvége! Öröm ez mindenki számára! A kutyuskáknak azért, mert gazdijuk több időt tölthet velük, a gazdiknak pedig azért, mert nincs több rendezetlen, kikapart, kiásott kert.

A gazdi, fűnyírás és locsolás helyett hempereghet a fűben édes kis négylábú barátjával. Nem kell többé összeveszniük, mert vége az ásásnak, rosszalkodásnak.

A kutyabarát műfű azért jó, mert erős, strapabíró és gyönyörű!

Ha sokat bosszankodsz kutyáid miatt, mert hetente áshatod vissza a gödröt, melyet ők boldogan kaparnak ki rendszeresen, akkor van egy jó ajánlatunk Számodra! Műfű telepítéssel nagyon sok bosszúval és morgolódással töltött pillanattól szabadíthatunk meg. Műfűvel a kertedben nem kell választani a kutyatartás és a gyönyörű, mindig tökéletes kert között. Kutya tulajdonosok nagyon jól tudják, hogy házi kedvenceik előszeretettel tapossák le, égetik- és koptatják ki a gyepet. Így sajnos hiába vágjuk, műtrágyázzuk, locsoljuk, mégis kicsit igénytelen összhatása van a kertünknek.

Viszont akik már meglépték azt, hogy kutyabarát műfüvet telepítettek a kertbe, egy percig sem bánták meg döntésüket. Miért? Mert anélkül gyönyörködhetnek kutyáikban, ahogy fel-alá szaladgálnak és játszanak a kertben, hogy jajjgatva a fejüket fognák.

A professzionális, minőségi holland műfűben nem tehet kárt imádott kutyusunk. Legyen a Te kertedben is tökéletesen puha és élethű műfű, amit a kutyák és gazdáik is imádnak. A műfű mindig friss látványt ad a kertnek, pedig nem is tettünk érte semmit, csak profikkal telepíttettük azt.

Van viszont pár apróság, amiről ha nem feledkezünk meg, 10-15 évig is visszaköszön a pompás látvány a műfűvel telepített kertből. Néha azért a házi kedvenc után slaggal át kell locsolni a műfüvet, főleg a kis- és nagy dolog után. Az ürüléket össze kell szedni, illetve havonta egyszer seprűvel seperjük fel a faleveleket és egyéb piszkot, amit a szél odafújt. Egy jól megválasztott, hosszú élettartamú, minőségi műfű minden családtag kedvence lesz.

Profi műfűvel és profi szakemberek segítségével nem kell többé választanod a kis kedvenced önfeledt, következmények nélküli kerti játszadozása és a mindig pompás, rendezett kert között.