Blog

Ha műfű, akkor Zöldműfű!

2021.05.19 14:26

Most van itt a műfű telepítés és a műfű vásárlás legjobb ideje. A Zöldműfű webáruházban hatalmas műfű akcióval várunk, az enyhe tavaszi idő pedig a legalkalmasabb idő a telepítés megvalósításra.

A műfű kültéri és beltéri használatra is a legjobb választás, ha esztétikus és igényes, prémium burkolási megoldást keresel. Műfű telepíthető a kertbe, az erkélyre, a teraszra, a medence köré, a játszótérre, az óvodába, közterületekre, sportpályákra, szállodákba és még sok-sok területre.

A prémium műfű gondozási igénye nulla, vízszükséglete szintén nulla. Időt és pénzt takarítunk meg vele. Többek között ezért választják oly sokan. És még miért?

  • A drága és értékes édesvíz használata nélkül lesz állandóan szép zöld a kertünk füve. Nem kell méregdrága öntözőrendszert telepíteni, nem kell a vízszámlát növelni, ha műfű van a kertben, az udvarban.
  • Nem kell fűnyírót sem vásárolnunk, amelyek ára szintén az egekben van manapság. Ezzel párhuzamban, nem kell az áramszámlát növelni és nem kell heti/havi több órákat a fűnyírással tölteni.
  • A fű, a kert akkor igazán szép, ha gondozva van. Az igazi füvet hetente/havonta gyepszellőztetni kell, amihez szintén szükség van egy gyepszellőztető gépre. Ez sem olcsó mulatság ám. A műfűvel erre sincs szükség, mégis egész nyáron, egész évben tökéletesen zöld lesz a kertünk.
  • A kerttel hosszú órákat kell foglalkozni, hogy szép legyen. A műfű telepítés után azonban ezek az értékes órák felszabadulnak. Időt nyerünk, s mégis szebb lesz a kert, vagy az udvar, mint előtte, amikor minden hétvégét robotolással töltöttünk a kertben.

Az akciós műfű még jobb! Akciós áron minden vásárlás jobban esik. Webáruházunkban nagyon sokféle műfű közül válogathatsz, ha prémium minőséget vásárolnál kedvező áron. Már az 50 mm hosszú szálú műfű is, akár -28%-os kedvezménnyel rendelhető.

A kiváló minőség kifejezés mit takar?

Műfüveink UV állóak, nem fakítja ki színüket a tűző napsütés. Minden műfű vízáteresztő kialakítású, a hirtelen lezúduló eső sem áll meg rajta, hanem szépen elvezeti a vizet. Persze ehhez megfelelő rétegrend kell alá, amiről már sokat beszéltünk. Erről korábbi blog bejegyzéseinkben olvashatsz, hogy miért annyira fontos.

Ahol műfű van, ott nincs több gyom és gaz. A műfű alatt nem bújik ki a gaz, de ehhez is szakszerű rétegrend kialakítás kell.

A műfű higiénikus, mindig tiszta és biztonságos. Nincs sár, nincs fűfolt, nincs piszok. Nem dohosodik be, ha eső éri, tehát maximálisan baktériumellenes.

Akciós műfüveinket gyors akár 1-2 napos határidővel is tudjuk szállítani. Legyen Önnek is gyönyörű, gondozásmentes, szép kertje, a Zöldműfű segítségével!