Blog

Műfű közületi helyeken: étterem, kávézó, fagyizó, stb...

Zöldműfű
2023.01.20 11:34
Műfű közületi helyeken: étterem, kávézó, fagyizó, stb...

A műfű közületi helyeken is szép és praktikus burkolat.

Jártál már olyan étteremben, kávézóban, fagylaltozóban, vagy bármilyen más vendéglátóhelyen, ahol műfűvel volt burkolva a terasz? Egyre több helyen látni ilyet. A műfű vendéglátóknak egy óriási lehetőség.

Miért választja olyan sok vendéglátóegység tulajdonosa a műfüvet ezekhez a közületi helyekhez?

A műfű nem csak a családi házak udvarait, nem csak a focipályákat, teniszpályákat, nem csak az óvodákat és szállodákat szépíti. A műfű a vendéglátóegységek mindennapjait is könnyebbé és angulatosabbá teszi.

A műfű gyorsan telepíthető, akár néhány óra alatt is leburkolható vele egy étterem terasza. Praktikus és gyönyörű, természetközeli élményt varázsol a zajos belvárosi egységeknél is. Kényelmesebbé teszi a vendégek ott tartózkodását és kecsegtető ez a mondhatni még újdonságnak számító esztétikai látvány.

A műfű igencsak dekoratív egy elegáns és egy hétköznapibb vendéglátóhelyen is.

A műfű típusától függően akár 10-15 évig is gyönyörködhetünk benne. Ez a hosszú élettartam feltételezhetően mindenkinek pozitívum.

Vannak olyan éttermek, kávézók, ahol a terasz csak szezonális. A műfű olyankor, amikor ez a terasz beszedésre kerül ősszel, egyszerűen feltekerhető (mint egy szőnyeg) és eltárolható a következő idényig. Fontos, hogy csakis fektetve tároljuk. Ne állítsuk be egy sarokba, mert akkor megtörhet.

A közületi műfű élettartama azért is hosszú, mert jól tűri az extrém időjárást is. Gondolok itt a magas UV sugárzásra és a tikkasztó nyári hőségre. Mivel a mai modern és minőségi belga műfüvek, valamint holland műfüvek is kültérre lettek tervezve, ezek a körülmények nem jelentenek veszélyt számukra.

A közületi műfű alig igényel karbantartást.

A 4-5 cm hosszú szálú műfű típusokat nyitás előtt fel lehet frissíteni seprűvel vagy porszívóval, de a memóriaszálas műfüveknél még erre sincs szükség. Ha szükséges, olykor-olykor vízsugárral tisztítható. Alkalmas a kutyabarát éttermeknek is.

A közületi műfű és a terasz műfű költséghatékony megoldás, ha egy kis felújításra van szükség. Könnyen szabható, akár egyedi dizájnú területekre is tehető. Kétoldalas ragasztóval is rögzíthető.

Milyen műfű lenne a legjobb választás közületi helyekre?

Ha extrém nagy forgalom van az adott területen, akkor a multisport műfű az egyik legjobb választás.

Normál felhasználással pedig az összes műfű tekercs ideális a fent említett területekre.

A zöldműfű webáruház ingyenes műfű minta csomagot küld azoknak, akik nagyobb mennyiség megvásárlása előtt szeretnének megbizonyosodni a műfű szálakról. Ehhez nem kell mást tenni, csak írni egy e-mailt az info@zoldmufu.hu címre. Írd meg, hogy melyek azok a műfüvek, amik szóba kerülhetnek és díjmentesen megkapod őket egy kis csomagban. (Nem kell visszaküldeni)