Blog

Professzionális sport műfű telepítés.

Zöldműfű
2021.04.15 13:08

A műfüves sportpálya nem csak esztétikailag nyújt nagyobb élményt, de minőségben és játékélményben is sokkal többet ad hozzá a csapatsportokhoz. A szép környezet, a biztonságos és mindig tiszta pálya ösztönzően hat a játékosokra.

A professzionális sport műfű elterjedésével rengeteg sportegyesület dönt úgy, hogy ilyen fajta burkolást szeretne sportolói számára biztosítani.

A sport műfű telepítés nagyfokú szaktudást és tapasztalatot kíván meg, így kellő megfontolással kell belekezdeni a projektbe.  Amikor egy sportegyesület, vagy sportpálya tulajdonosa eldöntötte, hogy nem szeretne még több pénzt fordítani a pálya karbantartására és a sport műfű telepítés mellett dönt, jól dönt. Ez egy egyszeri nagyobb lélegzetvételű feladat, ami után csak az jár majd a fejében, hogy miért nem lépte meg már hamarabb. Egy minőségi, profi műfüves focipálya lehetséges, hogy több sportolni vágyót fog vonzani, mert a kényelem egyre jobban a fókuszban van.

A valódi fű egy focipályán folyamatos karbantartást és gondozást igényel, ami mind időben, mind pedig anyagiakban ellenünk van. A sport műfű telepítése után viszont csak élvezni kell a kapott végeredményt, költségek nélkül, a korábbi karbantartási költségek pedig a zsebünkben maradnak. Nincs fűnyírás, nincs öntözés, nincs napszívta sárga, foltos fű, nincs gyom, nincs vakondtúrás.

A speciális sport műfű telepítése egy olyan projekt, amit mindenképpen szakemberre kell bízni. Nem tehető le bármilyen műfű a sok közül, hanem kifejezetten, speciális sport műfűre van szükség. Más műfű lesz jó egy football pályára és más egy teniszpályára. Az ilyen egyedi sport műfüvek másképpen alkalmazkodnak a labdák visszapattanási normáihoz és máshogy viselkednek a cipők tapadásakor is.

Ha érdekel, szívesen küldünk műfű mintacsomagot, hogy kézbe tudd venni a különböző sport műfüveket. Ezt egy borítékban kapod meg, amiben műfű vágatok vannak, hogy meg tudd őket tapintani. Sport műfüveink 4 m széles tekercsekben vannak legyártva és szálhosszúságuk pedig a 60 mm is lehet.

A sport műfű telepítése földmunkavégzést igényel, amihez nem elegendő egy talicska és egy lapát. Bobcat kell, lapvibrátor kell, betonkeverő kell, lézeres szintmérő kell és még sok-sok eszköz, amik nélkül nem lehet a munkát elvégezni. A Zöldműfű.hu-tól gyors árajánlatot kaphatsz, ha fotókat küldesz a területről és annak paramétereiről. Hívj minket bátran, bármilyen kérdés merült is fel benned. Telefonszámunk: 06305092418.