Blog

Kire bízzam a prémium sport műfű telepítését?

Zöldműfű
2021.04.30 11:39

Műfű sportpályára? Elgondolkodtató, igaz?

De miért? Mert innovatív, örökzöld, gondozásmentes és egyre többet hallunk róla.

A prémium sport műfű telepítés nagy beruházás, de sokkal több hozadékot hoz utána, mint az a néhány hét vele járó munka. A prémium sport műfű előnyös tulajdonságainak listája szerencsére nagyon hosszú. Soroljam?

  • Egész évben, gondozásmentesen is olyan gyönyörű, mintha épp akkor lett volna lenyírva és egész éjjel locsolta volna az öntözőrendszer.
  • Nem kopik ki. Rendezhető rajta minden nap mérkőzés, a műfű bírja a strapát!
  • Mindig tiszta. Nincs sár, por, csak tiszta, igényes sportpálya.
  • A legjobb holland és belga minőségű műfű azonnal, raktárról, azonnal a sportpályára!
  • Biztonságos: tűzálló, fagyálló.
  • Tökéletes vízáteresztő képességű. Jöhet özönvízszerű esőzés is, a speciális vízelvezető hátoldala átengedi a vizet, a talaj rétegrend pedig elvezeti.
  • Élethű, a természet által inspirált, szép zöld és néhány sárga, puha fűszálak szurkolnak neked minden sportesemény során.

Ha megfogant a gondolat és a sportpálya műfűért kiált, jó lenne egy profi kivitelező cég.

A ZOLDMUFU.hu webáruház mindenben segít, ami a műfű kereskedelemmel és a műfű telepítéssel, műfű kivitelezéssel kapcsolatos. Sokféle műfű típus van, különböző szálhosszúságú, különböző színű, stb. Tudunk segíteni a tökéletes műfű kiválasztásában is.

A sport egyre népszerűbb, sportpálya pedig nem csak profi sportolók számára létezhet, hanem iskolák, óvodák, hotelek, szállodák, egyéb intézmények, nagyobb cégek is rendelkezhetnek vele. Sport műfű kínálatunk az idei évben, a focipálya műfű mellett kibővült a teniszpálya műfűvel. A sajnálatos járvány miatt, sok szálloda szünetre kényszerült. Ám, ezt többen szerették volna jól kihasználni és a búslakodás helyett felújításba, bővítésbe vágták a fejszét és sportpályát, teniszpályát realizáltak.

A ZOLDMUFU.hu a műfű értékesítés mellett műfű telepítéssel, kivitelezéssel is foglalkozik. Az egész ország területén vállalunk kisebb- nagyobb beruházásokat. Garanciát vállalunk a műfűre és a műfű lerakásra is. Mivel minden terület más és más, nagyon egyéni problémák is születhetnek a munkafolyamat során, amitől nem ijedünk meg. Egy-egy fennakadás esetén tudjuk, mihez kell nyúlni, tudjuk, kit kell felhívni, nincs számunkra lehetetlen.

Ha sportpálya műfű telepítéshez szeretne szakszerű segítséget, állunk rendelkezésre. Rövid határidővel dolgozunk, precíz, pontos és szigorú dokumentációkkal. A sport szeretete minden szívhez el kellene, hogy jusson. Mi gyönyörű, biztonságos sportpályával tudunk ehhez hozzájárulni.