Blog

Miért érdemes a teniszpályát műfűvel burkolni?

Zöldműfű
2021.02.17 13:38

A tenisz egyre népszerűbb sport a fiatalok és az idősebbek körében is. Átmozgatja az egész testet és szellemileg is jó hatással van ránk. A sport a Zöldműfű.hu csapatának az életében is fontos és rendszeres része. Ezért is öröm számunkra, amikor sportpálya műfüvesítéses beruházásokat vállalhatunk. Nem csak a magunk, de mások sportszeretete is fontos nekünk. Hivatásunk része, hogy minőségi sportpályákat készíthessünk és adhassunk át a mozgás, az egészséges életmód és a sport kedvelőinek.

A tenisz műfű előnyei:

Alapvetően kétféle teniszpályát ismerünk. 1: salakborítású, 2: műfüves. A salakon a labda magasabbra pattan, mint a műfű borításon. A füves pálya puha, melyen a labda alacsonyan és gyorsan pattan. Itt az erősen szerváló játékosok sikeresebben érvényesülnek. Mindkettőnek megvannak a maga sajátosságai és speciális hatásai, a játékot illetően.

A hagyományos műfű telepítések mellett a tenisz műfű is szívügyünk! A műfű a családi házak teraszaitól, udvaraitól szépen elhíresült és a legnagyobb sportklubokig ismertté vált.

 

A teniszpályához kifejlesztett műfű akkor nyújt tökéletes játékélményt, ha csak 10-20 mm-es. Megkülönböztetünk monofil és fibrillált száltípusú tenisz műfű fajtákat. A teniszpálya építés, ha műfűvel van burkolva, csak egyszeri nagyobb beruházást igényel. A jó minőségű tenisz műfű, gumi latex hátoldallal készül, ami tökéletes vízelvezetést eredményez, illetve egész évben, minden időjárási körülménynek ellenáll. A műfű magával vonzza a folyamatos megújulást és a jóra való törekvést is. A tenisz műfű is hozhat áttörést. Egy szép, hosszú élettartamú, környezetbarát teniszpályán mindenki örömmel játszik.

Miért érdemes inkább műfűvel burkolt teniszpályát használni?

  • Mert UV rezisztens és rendkívül időjárásálló, egész évszakban gondtalanul játszhatunk rajta.
  • Mert tűzbiztos, roppant biztonságos.
  • Környezetbarát, újrahasznosítható: alkalmazása alatt nem igényel öntözést, fűnyírást és egyéb energia- és költségpazarlást.
  • Különleges, speciális, kifejezetten a teniszhez kifejlesztett sűrű csomózású technológiával készül.
  • Kihúzhatatlan fűszálakból áll.
  • Tökéletesen rugalmas, egyenletes, a végtagokat tökéletesen kíméli.
  • Nem porzik, mint a salak.
  • Gyorsan telepíthető.
  • A színskála összes színében kérhető. Sokkal szebb a teniszpálya, ha az adogatóudvar és az oldalvonal különböző színűek.

Cégünk elkötelezett a minőségi műfű telepítés és a sportszeretet iránt is. Ezért örömmel vállaljuk fix határidővel, műfüves teniszpályák elkészítését, komplett kivitelezését, az ország egész területén.

Legyen a Te birtokodban is mindig zöld, örökké szép zöld teniszpálya, ahol átéled a mozgás örömét!