Blog

Zöldműfű vendéglátóknak, az új kedvenc!

Zöldműfű
2020.07.22 10:54

Legújabb blog bejegyzésemben azt szeretném bemutatni, hogy miért szenzációs választás a zöldműfű, vendéglátóknak, vendéglátó egységeikbe. Ha éttermet, kávézót üzemeltetsz, szálláshelyed van, vagy bármilyen olyan terület, ahol vendégeket fogadsz, és azt szeretnéd, hogy tökéletességben legyen részük minden tekintetben, akkor tarts velem.

 

A műfű és a zöldműfű egy olyan remek találmány, ami már jó pár évvel ezelőtt beszivárgott hozzánk. Akkor viszont még sajnos nem volt annyira innovatív, mint ma. Ma már sokkal szebb, igényesebb és minőségibb műfüveket vásárolhatunk és telepíthetünk kertünkbe. Ma nagyobb kínálat áll rendelkezésünkre, akár színben is, az olcsóbbtól egészen a luxus, prémium kategóriáig. Az egyik ilyen zöldműfű a Williams, kültéri, UV álló műfű, amely az 50 mm-es szálhosszúságával az egyik legnépszerűbb műfű.

Ez a műfű tökéletes választás egy étterem teraszára is. Hatása teljesen olyan, mintha élő fű lenne a talpunk alatt. Látványra is gyönyörű, természetes hatású. Harmonikus és csalogató környezetet teremthetünk ezzel a műfűvel, ahová a vendégek örömmel jönnek és térnek majd vissza hozzánk. Abban is biztosak lehetünk, hogy jó hírét viszik helyünknek. Egy zöldműfűvel borított teraszon gyerekbarát sarkot is kialakíthatunk, hogy minél családbarátabb legyen a hangulat. Egyre népszerűbbek a különböző állatbarát éttermek is. Egy ilyen helyen pedig nem kell attól tartani, hogy házi kedvenceink valami kárt okoznak. Egy étterem teraszán a műfű burkolás magas komfortérzetet nyújt a vendégek számára. Az biztos, hogy én nagyon szívesen mennék olyan helyre vacsorázni, ahol egy természetközeli látvány és mediterrán hangulat fogad, lábaim alatt pedig puhaság érződik.

 

A zöldműfű webáruház kínálatában található műfüvek tűzállóak. Mindenféle biztonsági előírásnak megfelelnek a teraszok kialakításához is. Műfüveink Hollandiából érkeznek, a legjobb minőséget kínáljuk. Eső esetén gyorsan száradnak és el is vezetik a vizet. Rendezvényeket is tarthatunk műfűvel borított teraszokon, ha egy hangulatos, családias, kényelmes hangulatú eseményt tervezünk.

Nagy forgalmú vendéglátóhelyre jó lehet ez a rövid szálhosszúságú, ámde vastag műfű is, ami strapabíró. 

Szálláshelyeken is nagyon hasznos a műfű, hiszen gondozásmentes. Ezzel, a telepítés ára roppant hamar megtérül. A műfű nem igényel locsolást, nyírást, karbantartást, hanem az minden évszakban örökzöld. Rengeteg időt és energiát spórol az, aki műfüvet telepít a kertbe.

A műfű telepítése történhet betonra, járólapra, aszfaltra is. A zöldműfű szakértői csapata mindenféle segítséget megad azok számára, akik műfű vásárlásán gondolkodnak, a komplett kivitelezést is elvégezzük az ország egész területén.