Örök dilemma: műfű vagy valódi fű?

A múltkor elsétáltam egy újonnan épített műfűvel borított játszótér mellett. A bejáratnál egy nagymama és egy nagypapa beszélgetett. Akaratlanul is megütötte a fülemet, hogy a teret borító műfű volt a témájuk.

Nagyanyó, aki (szerintem) a kezdet kezdetén látott műfüvet, rácsodálkozott, hogy milyen élethű a játszóteret borító műfű. Nagyon tetszett neki, hogy milyen természetes hatása volt annak a szálas műfűnek. Ott a helyszínen meg is beszélték, hogyha már úgyis sűríteni kellene a füvüket, akkor miért is ne rakatnának le műfüvet.Manapság a műfüvek olyan kiváló minőségben kaphatóak, hogy ránézésre nem lehet egyből megmondani, hogy valódi-e. Ezt a fajta szálas műfüvet bátran ajánlom akár vendéglátóhelyek kerthelyiségének ujjá varázsolásához is. Mindenféle kinti helyiséget széppé és rendezetté tesz. A szálas műfű nagy előnye, hogy szép, egyszer kell lerakni, és minimális gondozást/karbantartást igényel.


Vendéglátóhelyeknek ideális választás ez a szálas műfű, hiszen mutatós, vendégeik kényelmét teljesen kiszolgálja. Legyen szó egy esküvőről, vagy üzleti összejövetelekről, mindig megállja a helyét. A műfüvet nem kell nyírni, locsolni, de mégis mindig egy rendezett, esztétikus füves területet látunk. Mivel a szálas műfűnek nincs pollenje (antiallergén), így azok a vendégek is jól fogják érezni magukat, akik allergiások a fűpollenre.

Tegye vendéglátó helyét még rendezettebbé, különlegesebbé ezzel a fajta műfűvel, hosszú távon is ideális befektetés.

Címkék: szálas műfű, műfű vendéglátóhelyekre, műfű

Számít az Ön véleménye! Szóljon hozzá a témához

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail cím:
(nem publikus)
Honlap:
*Hozzászólás:

Kérjen ingynes visszahívást
Adja meg mobilszámát.
Szakértőnk néhány perc
műlva hívni fogja

*Mobilszám:
Kérdezzen szakértőnktől
*Az Ön neve: *E-mail címe: *Telefonszáma: *Kérdés tárgya: *Kérdés szövege:
12 ok, amiért itt érdemes műfüvet vásárolni:
Műfű jellemzők

Blog, hasznos infók